Pasibrzuch
Fanka BB :)
Witam cieplutko i dzięki za miłe powitanie na forum.Miałam się wcześniej odezwać, ale wczoraj coś zdołowana byłam (tak bez większego powodu) i nie chciało mi się przy kompie za bardzo siedzieć nawet, chociaż cały dzień wolny.
Ostatnio tak się zastanawiam. Nasze dzieciaczki mają się w styczniu urodzić, to jak planujecie powrót ze szpitala do domu? Znaczy się jak takie maleństwo przewieźć autem? Czy zapakować taką kruszynkę do fotelika samochodowego, czy może w gondoli od wózka albo w rożek opatulić i na rękach trzymać?! Ciężko mi to sobie wyobrazić, wiem, że jeszcze sporo czasu, no ale już mnie to męczy.![]()
Uff, nie tylko ja mam doły :-)aż się z łózka czasami wstawać nie chce i to właśnie bez powodu... najgorsze, że w piątek humor poprawił mi się po kawie kofeinowej i teraz mam ochotę znowu na kubek pysznej kawki :-)
Wydaje mi się, że maleństwo należy przewozić w foteliku od razu. Ja mam szpital blisko, więc mała będzie najprawdopodobniej miała pierwszy spacerek do domku, a my przetestujemy czy wózek mamy dobry