Pasibrzuch
Fanka BB :)
Witam cieplutko i dzięki za miłe powitanie na forum.Miałam się wcześniej odezwać, ale wczoraj coś zdołowana byłam (tak bez większego powodu) i nie chciało mi się przy kompie za bardzo siedzieć nawet, chociaż cały dzień wolny.
Ostatnio tak się zastanawiam. Nasze dzieciaczki mają się w styczniu urodzić, to jak planujecie powrót ze szpitala do domu? Znaczy się jak takie maleństwo przewieźć autem? Czy zapakować taką kruszynkę do fotelika samochodowego, czy może w gondoli od wózka albo w rożek opatulić i na rękach trzymać?! Ciężko mi to sobie wyobrazić, wiem, że jeszcze sporo czasu, no ale już mnie to męczy.![]()
Uff, nie tylko ja mam doły :-)aż się z łózka czasami wstawać nie chce i to właśnie bez powodu... najgorsze, że w piątek humor poprawił mi się po kawie kofeinowej i teraz mam ochotę znowu na kubek pysznej kawki :-)
Wydaje mi się, że maleństwo należy przewozić w foteliku od razu. Ja mam szpital blisko, więc mała będzie najprawdopodobniej miała pierwszy spacerek do domku, a my przetestujemy czy wózek mamy dobry

eh,już mam kolejny powód do zmartwień..
nie dość że ledwo sie do tej Micry pakuję,to jeszcze mam głupiego instruktora..
Zresztą tutaj jest tak, że jeśli przy wypisie ze szpitala nie pokażesz, że masz fotelik dla dziecka to mogą wypis wstrzymać i wypuścić dopiero jak wrócisz z fotelikiem