reklama
marga82
Lutóweczka2010
dzien dobry lutóweczki! czyzby udało mi sie byc pierwsza :-) jupi
czesc lodoweczki
ja juz po sniadanku, nadrobilam co pisalyscie wczoraj wieczorkiem, a teraz czekam na powtorke brzyduli
potem mam sporo do zrobienia, wiec moze bede zagladac do was "z doskoku"...
chatchamko- nie denerwuj sie za mocno, bo to szkodzi coreczce...a swojego mena powinnas troche przecwiczyc i pokazac mu, ze jestes twarda turbodymolodoweczka i niech nie podskakuje, bo jeszcze tego pozaluje...
za wszystkie dziewczynki, ktore maja dzis wizyty - trzymam kciuki!! i niech napisza potem jak bylo
)
buziaki, milego dnia
ja juz po sniadanku, nadrobilam co pisalyscie wczoraj wieczorkiem, a teraz czekam na powtorke brzyduli

chatchamko- nie denerwuj sie za mocno, bo to szkodzi coreczce...a swojego mena powinnas troche przecwiczyc i pokazac mu, ze jestes twarda turbodymolodoweczka i niech nie podskakuje, bo jeszcze tego pozaluje...
za wszystkie dziewczynki, ktore maja dzis wizyty - trzymam kciuki!! i niech napisza potem jak bylo
buziaki, milego dnia
olenka12345
Fanka BB :)
czesc dziewczynki!:-)alleee sie za Wami stęskniłam,nie było mnie troszkę,a Wy tyle tu naprodukowałyście;-)
ja miałam problemy z netem wogle mi nie działał,nie mogłam się nigdzie zalogowac..:-(
ale dzisiaj już od rana walczyłam i udało się..
wczoraj miałam straszny dzień..poszłam na badanie glukozy..a okazało sie,że mój lekarz sierota nie zaznaczył czy 50g czy 75 i babki nie zrobiły mi tego badania tylko zwykłe..krew i mocz;-)
dzisiaj ide o 15stej na wizyte to go
bo nie bede 5 razy latac...
no a dzisiaj mój ma wolne,to pewnie będę z Wami z doskoku;-)
Również 3mam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty..i biore sie za nadrabianie;-)
ja miałam problemy z netem wogle mi nie działał,nie mogłam się nigdzie zalogowac..:-(
ale dzisiaj już od rana walczyłam i udało się..
wczoraj miałam straszny dzień..poszłam na badanie glukozy..a okazało sie,że mój lekarz sierota nie zaznaczył czy 50g czy 75 i babki nie zrobiły mi tego badania tylko zwykłe..krew i mocz;-)
dzisiaj ide o 15stej na wizyte to go

no a dzisiaj mój ma wolne,to pewnie będę z Wami z doskoku;-)
Również 3mam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty..i biore sie za nadrabianie;-)

A propos mojego pytania czy w półpaścu mogę iść na pobieranie krwi na przeciwciała zadzwoniłam do mojej położnej powiedziała że trudno jej powiedzieć i mam na lekarza zaczekać i zadzwonić za 30 min...no to czekam.
tylko na allegro nie ma modelu elipso...czekaj pokaze ci rewelacyjne maja kolory i wzory...niestety nie stac mnie na te droższe a ten mały szybko sie składa i o to chodzi
Marki: Kadex - Katalog - Onet Zakupy
No bo się oszczam Anka my wybraliśmy też taki wózek hihi dokładnie to zielony

olenka12345
dziewczynki ja zmykam do sklepu po mleczko i dżemik,bo na śniadanko robię naleśniki:-) z dżemikiem truskawkowym i z nutellą
<mniam>
a co jak szalec to szalec..;-)
Miłego dzionka życzę i do usłyszenia później:-)
Jeszcze raz powodzenia na dzisiejszych wizytach!3mam kciuki za Was i Wasze Maleństwa;-)

Miłego dzionka życzę i do usłyszenia później:-)
Jeszcze raz powodzenia na dzisiejszych wizytach!3mam kciuki za Was i Wasze Maleństwa;-)
zabeczka
Witam Dziewczynki:-)
Musze zaraz nadrobic co tam wczoraj naprodukowalyscie wieczorem, a potem zmykam do sklepu. Dzis mam w planie zrobic drozdzowke, bo wczoraj w nocy malo z siebie nie wyszlam tak mi sie chcialo pachnacej drozdzowki z mlekiem zjesc

Milego dnia kobitki
Musze zaraz nadrobic co tam wczoraj naprodukowalyscie wieczorem, a potem zmykam do sklepu. Dzis mam w planie zrobic drozdzowke, bo wczoraj w nocy malo z siebie nie wyszlam tak mi sie chcialo pachnacej drozdzowki z mlekiem zjesc

Milego dnia kobitki

reklama
zabeczka
Chyba mi sie sie suwaczek zawiesil