reklama
julia28
Mama lutowa 2007
czesc mamuśki ja już po zakupach z rańca bo mi mleko skisło ale sie napiłam rano kawy..........feeeeeeeeeeeeeeeeeee pogoda rewelacja ciekawe jak bedzie na hallowennnnn jak tu łazić z dzieciakami po domkach...........zmykam robić jajecznice bo kupiłam sobie świeże bułeczki.....pappapappa mamuśki
dziekuje za przepisy dziewczynki.............papapapaaapa

Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam:-)
Tak myślałam, że Marta i lubiczanka będą pierwsze na forum

;-). Mieliśmy wczoraj męczące popołudnie, bo Anię bolał brzuszek, mało spała. Na szczęście przeszło:-), zadowolona była po kąpieli i bardzo ładnie spała. No może oprócz tego, że od 24.30 do 2 w nocy nie spała. Leżała sobie i przytulała się do mnie. Bo czasem zdarza się, że śpi z nami w łóżku, jak już nie mam siły i przysypiamy razem Uwielbiam:-), zresztą ona też lubi być blisko nas. Teraz też śpi, więc zajrzałąm do Was. nastawiłam pranie, ale u nas deszczowo dzisiaj. No nic postawię w salonie, gości się nie spodziewam.
Lubiczanko, Marta nie znacie dnia ani godziny:-), kiedy dzieciaczki zechcą wyjść:-)
Tak myślałam, że Marta i lubiczanka będą pierwsze na forum

Lubiczanko, Marta nie znacie dnia ani godziny:-), kiedy dzieciaczki zechcą wyjść:-)
jola.24
Fanka BB :)
Dziendobry
Wpadlam przed praca sie przywitac. Zamierzam dzis rozmawiac z szefowa na temat zwolnienia, bo w starym kontrakcie wyczytalam ze powinna placic
Tyle ze nowego mi jeszcze nie dala wiec obawiam sie ze mogla to zmienic dowiedziawszy sie ze w ciazy jestem
Ale zobaczymy. Brzuch mnie boli dzis jak na okres i troche mnie to martwi
Milego dzionka
Wpadlam przed praca sie przywitac. Zamierzam dzis rozmawiac z szefowa na temat zwolnienia, bo w starym kontrakcie wyczytalam ze powinna placic

Milego dzionka

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Jolu to trzymamy kciuki, żeby było ok:-). Brzuszek może z nerwów Cię boli. Głowa do góry. Pod koniec ciąży często pobolewa, ale nie ma powodów do obaw:-):-):-). Po prostu organizm się przygotowuje do porodu

jola.24
Jolu to trzymamy kciuki, żeby było ok:-). Brzuszek może z nerwów Cię boli. Głowa do góry. Pod koniec ciąży często pobolewa, ale nie ma powodów do obaw:-):-):-). Po prostu organizm się przygotowuje do porodu![]()
To mnie pocieszylas, bo ja juz oczywiscie panikowac zaczynam

Pozdrawiam
dowiedziałam sie jak jest z tym zwolnieniem,myslałam ze juz ci napisałam ale sprawdziłam i okazało sie ze jednak nie a więc:Dziendobry
Wpadlam przed praca sie przywitac. Zamierzam dzis rozmawiac z szefowa na temat zwolnienia, bo w starym kontrakcie wyczytalam ze powinna placicTyle ze nowego mi jeszcze nie dala wiec obawiam sie ze mogla to zmienic dowiedziawszy sie ze w ciazy jestem
Ale zobaczymy. Brzuch mnie boli dzis jak na okres i troche mnie to martwi
Milego dzionka![]()
za pierwsze 3 dni zwolnienia socjal nie płaci a potem 210euro na tydzień,czyli opłaca ci sie iść na healt and safety benefit Health and Safety Benefit-Information from CitizensInformation.ie
bo za 3 tygodnie baba musi ci pełną stawke zapłacic a potem to juz ci chyba niewiele zostaje do macieżyńskiego
no a ja od jutra na macieżyńskim

reklama
jola.24
Dzieki wielkie, dzis bede z nia rozmawiac, ale ci zazdroszcze macierzynskiego
Do konca pracowalas?