reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

MartaF-znam ten ból.Ja tez gapa zawsze o czyms zapomnę-a dziś muszę jechać zapłacic tax za auto.I znowu kasa wylatuje z konta...
No a teraz lecę z córunią do przedszkola...I też gdzie się da:-(

reklama
czesc mamuśki ja już po zakupach z rańca bo mi mleko skisło ale sie napiłam rano kawy..........feeeeeeeeeeeeeeeeeee pogoda rewelacja ciekawe jak bedzie na hallowennnnn jak tu łazić z dzieciakami po domkach...........zmykam robić jajecznice bo kupiłam sobie świeże bułeczki.....pappapappa mamuśki
72.gif
dziekuje za przepisy dziewczynki.............papapapaaapa

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Tak myślałam, że Marta i lubiczanka będą pierwsze na forum:-D:-D:-D;-). Mieliśmy wczoraj męczące popołudnie, bo Anię bolał brzuszek, mało spała. Na szczęście przeszło:-), zadowolona była po kąpieli i bardzo ładnie spała. No może oprócz tego, że od 24.30 do 2 w nocy nie spała. Leżała sobie i przytulała się do mnie. Bo czasem zdarza się, że śpi z nami w łóżku, jak już nie mam siły i przysypiamy razem Uwielbiam:-), zresztą ona też lubi być blisko nas. Teraz też śpi, więc zajrzałąm do Was. nastawiłam pranie, ale u nas deszczowo dzisiaj. No nic postawię w salonie, gości się nie spodziewam.

Lubiczanko, Marta nie znacie dnia ani godziny:-), kiedy dzieciaczki zechcą wyjść:-)

Dziendobry

Wpadlam przed praca sie przywitac. Zamierzam dzis rozmawiac z szefowa na temat zwolnienia, bo w starym kontrakcie wyczytalam ze powinna placic:sorry: Tyle ze nowego mi jeszcze nie dala wiec obawiam sie ze mogla to zmienic dowiedziawszy sie ze w ciazy jestem:confused2: Ale zobaczymy. Brzuch mnie boli dzis jak na okres i troche mnie to martwi:sorry:

Milego dzionka:tak:

hehe asieńka to juz chyba standard:tak::-Dbo nasze dzieciaczki budzą nas rano na śniadanko a potem hop do komputerka
biuro__15_.gif
:-Dja mam przy łóżku laptopa takze tylko oczka otwieram i pstryk:tak:

Mamo ady dziekuje za odpowiedz...
Ja jeszcze dzis wysle meza do sklepu ze zdrowa zywnoscia,kidys kupowalam tamcospodobnego ak kupie niebede zawrac ci glowy wysylka.dam ci znac jak cos.

Dziendobry

Wpadlam przed praca sie przywitac. Zamierzam dzis rozmawiac z szefowa na temat zwolnienia, bo w starym kontrakcie wyczytalam ze powinna placic:sorry: Tyle ze nowego mi jeszcze nie dala wiec obawiam sie ze mogla to zmienic dowiedziawszy sie ze w ciazy jestem:confused2: Ale zobaczymy. Brzuch mnie boli dzis jak na okres i troche mnie to martwi:sorry:

Milego dzionka:tak:
dowiedziałam sie jak jest z tym zwolnieniem,myslałam ze juz ci napisałam ale sprawdziłam i okazało sie ze jednak nie a więc:
za pierwsze 3 dni zwolnienia socjal nie płaci a potem 210euro na tydzień,czyli opłaca ci sie iść na healt and safety benefit Health and Safety Benefit-Information from CitizensInformation.ie
bo za 3 tygodnie baba musi ci pełną stawke zapłacic a potem to juz ci chyba niewiele zostaje do macieżyńskiego

no a ja od jutra na macieżyńskim:tak:

reklama
Do góry