Dorciaa
Fanka BB :)
Gosia_k23 dzięki
myślałam, że to automatycznie się zrobi ale już biorę się za przestawianie;-)
laski umyłam 4 okna balkonowe hehe ale tylko szyby i tylko od środka bo pada i w końcu coś ogrodu widać, ale za to czuję się jak antyk jakiś bo teraz plecy mnie bolą ... że też nie umiem na tej dupie usiąść i mam tyle okien brudnych, ze aż wstyd, a w sobotę przyjeżdżają moi rodzice
oj błędne koło
może m się zlituje i troszkę pomacha szmatką
myślałam, że to automatycznie się zrobi ale już biorę się za przestawianie;-)laski umyłam 4 okna balkonowe hehe ale tylko szyby i tylko od środka bo pada i w końcu coś ogrodu widać, ale za to czuję się jak antyk jakiś bo teraz plecy mnie bolą ... że też nie umiem na tej dupie usiąść i mam tyle okien brudnych, ze aż wstyd, a w sobotę przyjeżdżają moi rodzice
oj błędne koło
może m się zlituje i troszkę pomacha szmatką
A ja mu wtedy odpowiadam, że ci co się ciągle martwią i problemy wymyślają krócej żyją i trzeba cieszyć się z tego co się ma. No i za ten mój optymizm to mi się wczoraj oberwało znowu od małża... A u mnie hormony ciązowe też szaleją i mi się smutno zrobiło, więc się wam wygadałam i mi lepiej
Generalnie postanowiłam przestać wcinać słodycze, ale ciężko jest bo mój m cały czas mamle jakąś czekoladę albo coś i też mnie ochota bierze.
a slodyczy sobie nie odmówie ooooooooooo nie !!!!!!!!!! jeszcze przyjdzie czas na diete i na różne wyrzeczenia więc teraz wcinam wszystko co się rusza i nie rusza ! a dzień bez batonika i ciasteczka jest dla mnie dniem straconym. Amen :-):-):-)
:-(w nocy bolał brzuszek jak na @ jak chodze koli mnie w pochwie jestem zdołowana nawet się popłakałam ginowi jak robił usg szyjki:-(z tego co mówi że szyjka lepiej wyglada na usg ale ginekologicznie nie jest dobrze co nawet 2 razy badał i sam był nieciekawy z miny i tak poważnie mówił że emocje puściła co się popłakałam :-(ja nie mam nic do szpitala jestem nieprzygotowana jeszcze nie teraz niech dzidziuś się rozwija ja niechce aby podawano mu sterydy :-(nie mam humoru boje się każdego ruchu:-(nie spałam prawie całej nocy:-(nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim:-(
I lodowatych stóp też nie mam, nawet mi się to podoba;-)