A u nas dzisiaj niemal od samego rana internetu nie bylo. I narobilo mi sie troche zaleglosci...
I juz sie zaczelam zastanawiac, jak ja jutro na to spotkanie trafie, skoro wiadomosc z adresem Kamci oczywiscie nie zostala jeszcze przeze mnie na kartke przepisana:-):-):-)
Ale na szczescie A przyszedl z pracy i podlaczyl Vodafona 3G:-)
hej jestem
dziekuje wszystkim za zyczonka
ZDAŁAM!!!!!!!!!! bezblednie zero bledu szok...heheh ale sie ciesze
lece cos zjesc bo nic dzisiaj jeszcze nie jadlam i glodna jestem jak wilk
GRATULACJE
Ja w sprawie pieluszkowania tak kiedyś się to robiło moja siostry robiły ja robiłam z synem na pampersa kładłam pieluche tetrową na 3 składaną i bioderka miał ok...

Julci nie pieluszkuje słyszałam tu o dziwnym sprawdzaniu fałdek ale czy można temu zaufać w PL to robią usg wybiorę się z nią w PL

misia -fajnie że ciepło i zobaczę to naszą jesień w niedziele wez miotłę i odgarnij mgłę żebym mogła wylądować

ja też bym się nie zaszczepiła u nich teraz kata czerwone gardło temp. to już świńska grypa tak powiedzieli koleżance w przychodni
Usg bioderek powinno byc w Polsce wykonane do 3 miesiaca zycia. Takze, jesli nawet by cos bylo, to sprawa lekko przedawniona.
Ale jesli Julcia miala tutaj sprawdzane bioderka przez pediatre w szpitalu i nic on niepokojacego nie zauwazyl, to znaczy, ze nie masz sie o co martwic.
Moj pediatra w PL powiedzial, ze dysplazje najlepiej mozna wykryc przez zwykle badanie rekoma- odwodzenie bioderek i obserwowanie faldek. I jesli lekarz ma jakies watpliwosci, to wtedy moze zlecic USG.
Mi jeszcze nie kazali sie szczepic, ale pewnie lada dzien sobie o mnie przypomna

W zadnym wypadku nie zamierzam skorzystac z tej szczepionki.
Dzis mialam pierwsza wizyte w szpitalu i... bedzie SYNEK :-):-):-)
Pozdrawiam Was serdecznie ;-)
WIELKIE GRATULACJE:-)
A jak ty tam cos na tym USG wypatrzylas, to ja pojecia nie mam

Ja na USG slyszalam: "a tu widzimy male raczki" "a tu dzidzia ma pupe" "o, tu sa obie nerki" i takie tam.... Hmmmmm:-) Przytakiwalam, a jakze!!!! Tyle, ze srednio widzialam w tym monitorze cokolwiek:-) Ale i tak bylam przeszczesliwa

Aga002, ja tez zawsze chcialam, zeby moja coreczka miala blond wloski i niebieskie oczy:-) No i sie udalo

W sumie nie wymagalam wiele. Moj A jest blondynem z niebieskimi oczami a ja jako dziecko tez mialam jasne wloski- sciemnialy mi chyba w 4. klasie...
Dobra uciekam, bo mam troche do zrobienia a zaraz "39 i pol"