Napiszę przepis później bo jest w kuchni a mam chwilkę na bb :-) z mężulkiem mam nadzieje się wybrać w tym tygodniu jak pogoda dopisze..(...)
Joannn-jakie ciacho na krakersach(bo ja łasuch jestem)?I w końcu był ten wyjazd z Mężowskim?
(...)
Dzięki Ewelcia ale na razie to jestem lekko zła na niego bo u siostry w Dublinie zostawił baterię do aparatu(...)
Z Waterfordu do Tramore jezdza autobusy miejskie i Kavanahy(chyba tak to sie pisze)miejski kosztuje 2,40e tyle przynaj,mniej kosztowal rok temu w lipcu;-).
Jechalam miejskim z Tramore do Waterfordu bo.......niby wtedy Kavanahy wysylali busa z waterfordu do Tramore po ludzi zeby duzym autobusem nie jezdzic - oszczednosc!!!!!!!!a jednak na busa sie nie doczekalam!!!!
A teraz Kavanahy normalnie kursuja - mam znajomego kierowce
Teraz to juz zapozno chyba co???
Kurde szkod ze wczoraj sie nie odezwalam
(...)

GRATULUJĘ!hej jestem
dziekuje wszystkim za zyczonka
ZDAŁAM!!!!!!!!!! bezblednie zero bledu szok...heheh ale sie ciesze
lece cos zjesc bo nic dzisiaj jeszcze nie jadlam i glodna jestem jak wilk
Jak to "więcej nie sprzedają"? Ja już nie przepadam za tesco - polskie produkty w cenie porównywalnej do polskich sklepów.. pieluch się tam nie opłaca kupować bo piszą szumnie promocja - a po przeliczeniu na sztuki wychodzi drożej niż bez promocji w Quinie..worki do odkurzacza tam chciałam dostać i też nie było..lipa na maksa..(...) Dlaczego zawsze tak jest,że jak coś chcemy kupić to już tego nie ma?Oczywiście w naszym tesco drukarek więcej nie sprzedają(...)
Ostatnia edycja: