Leż ile wlezie. Będzie dobrze. Jak jutro dalej bedzie bolało to do lekarza się wybierz.
dokładnie Czarodziejka!! Pysia dobrze Ci radzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leż ile wlezie. Będzie dobrze. Jak jutro dalej bedzie bolało to do lekarza się wybierz.
Czy Was już też tak non stop bolą plecy??? Bo ja już niewiem jak mam siedzieć i spaćdziś o 4 nad ranem to chodziłam po pokoju z bólu. Masaż przynosi ulgę ale na 10 minut:-( Wczoraj byłam z mamką na cmentarzu umyć pomnik i tylko stałam, a z bólu to już się tak wyginałam, że myslałam, że za xhwilę sie położe na pomnik obok
A nie wyobrażam sobie bóli krzyżowych
![]()
A co do lerzenai na plecach, to mi pani doktor mówila, ze może nic nie bolieć ,a dziecko uciska główną żyłę i raz że ono może miec problem to my mozemy sobie zemdleć. Takze wlaczę jak mogę z moim leżeneim na plecach.