reklama
a wiecie co, ważne żeby urodzić w tym "bezpiecznym" okresie i luz.
Nie ma co myśleć za bardzo o terminie bo nawet 2 tyg przed jest ok a mało która z nas "wceluje" w datę![]()
no dokładnie

jestem ciekawa ilu się uda wcelować

ja mam koreczki w lodówce i śledzia opiekanego w zalewie octowej - mogę podrzucić![]()
ooo dawaj dawaj!!! śledzia opiekanego w zalewie octowej!!! ja chcę!!! w żabce mogą być??? albo wpadaj, zapraszam, możecie na noc zostać

"hormon" Ci się na głowę rzuciłco tekst w 39,5 na TVN (2 ciężarówki w rodzinie)
już myślałam, że mnie wyzywasz

wrzucę tvn bo na razie oglądałam reklamy na tvp2

no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASUno dokładnie
jestem ciekawa ilu się uda wcelowaćmoje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed
więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili
![]()

no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASUspokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!
kochana bo wszystko zależy od tego kiedy się odstawia leki (i zależy jaie leki)... podobno jak do 37 tygodnia się odstawi to mozna w każdej chwili urodzić, a jak po 37 to jest prawdopobieństwo dłuższego oczekiwania na dzidzię

ciekawe jak będzie u mnie

obżarciuchy, idę się myć. Siostra miala do mnie dzonic, ale o mnie zapomniala. Dzidzior mnie kopie, maz ma sie spóźnić, a mi się wlosow nie chce myć. Idę sie wazyć to sie dobiję![]()
daj numer to ja zadzwonię

po co myć włosy

po co się ważyć

leż i pisz z nami

reklama
o tak!daj numer to ja zadzwonię
po co myć włosy![]()
po co się ważyć
leż i pisz z nami![]()
ja leżę, łep umyję rano, wagi nie mam :-)