reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
a wiecie co, ważne żeby urodzić w tym "bezpiecznym" okresie i luz.
Nie ma co myśleć za bardzo o terminie bo nawet 2 tyg przed jest ok a mało która z nas "wceluje" w datę:-D

no dokładnie:tak:
jestem ciekawa ilu się uda wcelować:tak: moje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed:zawstydzona/y: więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili:tak:

ja mam koreczki w lodówce i śledzia opiekanego w zalewie octowej - mogę podrzucić:-p

ooo dawaj dawaj!!! śledzia opiekanego w zalewie octowej!!! ja chcę!!! w żabce mogą być??? albo wpadaj, zapraszam, możecie na noc zostać:-D

"hormon" Ci się na głowę rzucił :-D co tekst w 39,5 na TVN (2 ciężarówki w rodzinie)

już myślałam, że mnie wyzywasz:-p
wrzucę tvn bo na razie oglądałam reklamy na tvp2:-D

no dokładnie:tak:
jestem ciekawa ilu się uda wcelować:tak: moje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed:zawstydzona/y: więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili:tak:
no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASU :tak:spokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!

obżarciuchy, idę się myć. Siostra miala do mnie dzonic, ale o mnie zapomniala. Dzidzior mnie kopie, maz ma sie spóźnić, a mi się wlosow nie chce myć. Idę sie wazyć to sie dobiję :)

no to do stycznia kochana jeszcze masz KILO CZASU :tak:spokojnie będzie luz.Mojej koleżanki dzidzia chciała się urodzić w 5 miesiącu a tak ją ładnie "wstrzymali" że tydzień po terminie wywoływali i cc się skończyło.Więc DA SIĘ - pozytywne myślenie!!!

kochana bo wszystko zależy od tego kiedy się odstawia leki (i zależy jaie leki)... podobno jak do 37 tygodnia się odstawi to mozna w każdej chwili urodzić, a jak po 37 to jest prawdopobieństwo dłuższego oczekiwania na dzidzię:tak: czasem bywa też tak, że małe tak się nie pcha na świat i trzeba właśnie wywoływać lub nawet cesarkę robić:szok:
ciekawe jak będzie u mnie:tak:

reklama
Do góry