ooo dawaj dawaj!!! śledzia opiekanego w zalewie octowej!!! ja chcę!!! w żabce mogą być??? albo wpadaj, zapraszam, możecie na noc zostać:-)
ja zostanę ale te biedne śledzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo dawaj dawaj!!! śledzia opiekanego w zalewie octowej!!! ja chcę!!! w żabce mogą być??? albo wpadaj, zapraszam, możecie na noc zostać:-)
o tak!
ja leżę, łep umyję rano, wagi nie mam :-)
no dokładnie
jestem ciekawa ilu się uda wcelowaćmoje pierwsze usg pokazało, że dziecko jest "starsze" niż pokazuje OM, co lekarz się zdziwił, a ja nie bardzo, bo zawsze mam największą ochotę dzień przed
więc u mnie termin teoretycznie mógłby się sprawdzić, ale paru lekarzy kazało się szykować na styczeń... zwłaszcza, ze w 34 tygodniu będę odstawiać fenoterol (wstępne plany, żeby dzidziuś oczyścił się z tego jeszcze "we mnie") a wtedy może być poród w każdej chwili
![]()
no przecież nie będę się stresować wagą albo łbemLoL no i to jest podejście
dawaj wyrzuć to z siebie - obrzucimy mięchem razem oszukańca !
A ja padam po całym dniu ganiania - jeszcze się oczywiście musiałam wkurzyći właśnie wysmarowałam maila... ych nie lubie jak ktoś mnie w konia probuje zrobić.
A ja padam po całym dniu ganiania - jeszcze się oczywiście musiałam wkurzyći właśnie wysmarowałam maila... ych nie lubie jak ktoś mnie w konia probuje zrobić.
no przecież nie będę się stresować wagą albo łbem:-)
nie wychodzę na randkę wieczorową porą, więc jak łep se rano myjnę, to chyba lajtowo będzieno oczywiście, że niepaznokciami to jeszcze trochę można, ale łbem
no bez przesady:-)