reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
kejt tylko spokojniutko:tak: nie możemy się denerwować przez jakiś debili

dawaj wyrzuć to z siebie - obrzucimy mięchem razem oszukańca ! :-D
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...
I potrzebuje sprzętu agd, tak? No tak...
Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???

Nooo zgadnijcie.

Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!

Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....:crazy:

Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???

Nooo zgadnijcie.

Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!

Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....:crazy:

co kolo... myślał że łosia złapał a tu ciężarówka ma się na baczności i jedzie po całości. Można brać przykład! Brawo!

hej dziwczyny.3 tygodnie temu byłam u lekarki(mieszkam w Irlandii) prywatnie,bo chciałam poznać płeć i ona zrobiła mi cytologie,bo akurat była bezpłatna.Powiedział ,że jak wszystko będzie ok ,to nie będą mnie powiadamiać,ale jeśli wyjdzie coś nie tak to powiadomią mnie przez smsa.No i dziś dostałam smsa,że mam skontaktować się z lekarką.Zadzwoniłam odrazu do przychodni i zapytałam-jedyne co mi powiedzieli to to,że na wyniku jest napisane pilne wezwanie(umówiłam się na wizytę w sobotę,bo tylko wtedy przyjmuje Pani Doktor).Nie wiecie co to może oznaczać?

Nooo zgadnijcie.

no co za hu.. z tego palanta:wściekła/y: Myśli że jak kobieta to może kit wciskać i ta niby zajebista promocja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziwczyny.3 tygodnie temu byłam u lekarki(mieszkam w Irlandii) prywatnie,bo chciałam poznać płeć i ona zrobiła mi cytologie,bo akurat była bezpłatna.Powiedział ,że jak wszystko będzie ok ,to nie będą mnie powiadamiać,ale jeśli wyjdzie coś nie tak to powiadomią mnie przez smsa.No i dziś dostałam smsa,że mam skontaktować się z lekarką.Zadzwoniłam odrazu do przychodni i zapytałam-jedyne co mi powiedzieli to to,że na wyniku jest napisane pilne wezwanie(umówiłam się na wizytę w sobotę,bo tylko wtedy przyjmuje Pani Doktor).Nie wiecie co to może oznaczać?

może jakiś stan zapalny / grzybek a że ciąża do tego to muszą reagować szybciej, bo jesteś pod specjalną opieką:tak:

ja łepek umyję jutro (ostatnio myłam wczoraj, a w ogóle kiedyś to myłam codziennie...)
a w ogóle to...:zawstydzona/y:..właśnie wróciliśmy ze sklepu...z opiekanymi śledziami w zalewie octowej:zawstydzona/y: mężuś był po jednym piwku, a do sklepu mieliśmy 10min autkiem, ale tak mi się wkrecił śledź że musiałam:zawstydzona/y: a teraz się zajadam:zawstydzona/y:

Pysia ciotka dobra rada potrzebna (albo inna bardziej kumata niż ja:tak::-D): okazało się że miałam cytologię robioną w styczniu 2008 a nie 2009:zawstydzona/y: i miałam jakieś zmiany zwyrodnieniowe i grupę II jakieś leki coś tam miałam ale było git... no i pytanie czy mój gin będzie na mnie jutro krzyczał że mam starą cytkę? robi się w ciąży nową? nie jest "zakłamana"?

Kejt82 i bardzo dobrze zrobiłaś, łebska dziołcha jesteś:tak::-D pewnie myslał, że jak kobietka i w ciąży to ją naciagnie, a tu figa z makiem:-p

reklama
Do góry