\nie wychodzę na randkę wieczorową porą, więc jak łep se rano myjnę, to chyba lajtowo będzie![]()
no będzie gut wiadomo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
\nie wychodzę na randkę wieczorową porą, więc jak łep se rano myjnę, to chyba lajtowo będzie![]()
kejt tylko spokojniutkonie możemy się denerwować przez jakiś debili
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...dawaj wyrzuć to z siebie - obrzucimy mięchem razem oszukańca !![]()
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...
I potrzebuje sprzętu agd, tak? No tak...
Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???
Nooo zgadnijcie.
Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!
Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....
No więc jestem w trakcie remontu tak? Tak...
I potrzebuje sprzętu agd, tak? No tak...
Więc dostałam namiar na Pana który miał mi pomóc w wyborze sprzętu i zająć się jego zamówieniem i transportem - PIKNIE można pomyśleć.
Więc siedziałam z Panem dziś jakąś godzinkę i wybieraliśmy sprzęt z katalogu firmy w której on pracuje (dstrybutor sprzętu róóóóóżnych marek). Przy mnie podliczył to co wybraliśmy - wyszło 7600. Mi powiedział że jak dla mnie do zapłaty jest 7000 i on przywozi sprzęt do domku i w ogóle wszycho jest cacy... Pomyślałam sobie SUPER!!! i wróciłam podjarana do domu - aaaale ze mna nie tak łatwo. Usiadłam do netu i zaczęłam szukać - łatwo nie było bo w tym katalogu sprzęt ma jakieś wewnątrzfirmowe oznaczenia a nie oznaczenia modeli jak wszędzie... ale znalazłam. I to wcale nie daleko bo w zwyczajnym Euro RtvAgd i co???
Nooo zgadnijcie.
Taki sam sprzęt - tych samych firm o identycznych parametrach (bo co do modeli z powodów powyższych mieć pewności nie mogę) - jak policzyłam nawet z kosztami transportu wyszło 6370!!!! Nosz...&*%$&%*@#%$R&*!!!! W zwkłym sklepie!!
Więc wysłałam panu maila z MOJĄ wyceną i zapytałam co on na to.... bo na jego cenę to ja się nie zgadzam. Nie będzie ze mnie głupiej baby robił....![]()
hej dziwczyny.3 tygodnie temu byłam u lekarki(mieszkam w Irlandii) prywatnie,bo chciałam poznać płeć i ona zrobiła mi cytologie,bo akurat była bezpłatna.Powiedział ,że jak wszystko będzie ok ,to nie będą mnie powiadamiać,ale jeśli wyjdzie coś nie tak to powiadomią mnie przez smsa.No i dziś dostałam smsa,że mam skontaktować się z lekarką.Zadzwoniłam odrazu do przychodni i zapytałam-jedyne co mi powiedzieli to to,że na wyniku jest napisane pilne wezwanie(umówiłam się na wizytę w sobotę,bo tylko wtedy przyjmuje Pani Doktor).Nie wiecie co to może oznaczać?