Witajcie!!
Dziękuję bardzo za pomysły do projektu

Bardzo mi się podobaja!! Coś na pewno z tego wybiorę!!:-)
Patrysia86 ... Nie wiem co napisać... Chyba tylko główka do góry!! Na pewno wszystko dobrze się skończy... :* Musisz wierzyć, że będzie ok, bo "wiara góry przenosi... Jak jest wiara jest wszystko"!! Odpoczywaj i przestań płakać, żeby dzidzia nie płakała!!!!
Dziś będzie dzień do bani :-(
Pokłociliśmy się wczoraj wieczorem z m... Zawsze jak się posprzeczaliśmy, to mimo wszystko we śnie się przytulił do mnie... A dziś chyba nie spał, podobnie jak ja... Między nami kołdra i zero jakiegokolwiek dotyku... Zawsze jak szedł do pracy dawał mi buzi w czółko... Ja leżałam, on podchodził i całował milion razy... A dziś poszedł... Nic nie powiedział, nawet na mnie nie spojrzał i poszedł... Boże jak to boli!!
Powiedział do mnie wczoraj, 'jak dzidzia będzie, to pranie dalej pewnie bedzie lezalo nie w szafkach tylko tu gdzie lezy'... (On poprasował, ale jak chowa to zawze mu coś spada itp.). Miałam je schować, ale nie miałam kiedy, nie mialam sily i też tak trochę nie chciało mi się!! :-( Jak to powiedział, to normalnie diabeł we mnie wstąpił :-( I powiedziałam kilka słów... A dziś za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co mu nagadałam...
Jestem okropna!!!! :-( Chyba tego nie można zwalać na ciąże...
W d..e z tym wszystkim :-(
Strasznie się nie wyspałam, oczy mam spuchnięte od płakania, głowa mnie boli... :-( Ojej... Ile bym dała, żeby dziś był piątek, żeby nie trzeba było iść na uczelnie... :-(Ale muszę :-( Może uda mi się nie zasnąć i 2 nie dostać

Dziś mam jakąś wejściówkę mieć...

Trzymajcie kciuki za mnie!!
Idę się szykować...
Miłego dnia Mamuśki!! ;-)
Aaaa :-) Miałam Wam powiedzieć jeszcze, że wizytę u lekarza mam 13

w piątek

o 13.00

Dobrze, że przesądna nie jestem