Ilonaa
Mein Schatz :)
Witam z samego rana :-):-)
Mantezowa nici z badań już dzisiaj
Jutro na spokojnie sobie zrobisz i przynajmniej będziesz miała wiarygodne wyniki ;-)
Bidusia <przytul> współczuje Ci ....ja też latam jak porypana w nocy sikać... jestem tak oderwana od rzeczywistości w nocy, że jak się przebudzam mówię "siu siu" a Misiek wstaje i zaprowadza mnie i czeka w przedpokoju aż się wysikam haha i spowrotem do łóżka
Kochana a śpisz z poduszką pod brzuszkiem i między kolanami ? ;-) Jak nie to spróbuj i mam nadzieję, że pomoże :-)
Jezu jestem w innym świecie ostatnio... łeb ciężki, skupic się nie mogę... w ogóle najszczęśliwsza bym była jakbym nie musiała z łóżka wychodzić....
Mantezowa nici z badań już dzisiaj

Witam dziewczynki:-)
Ale mialam ciezka noc:-( Normalnie nie moglam spac, bo mnie cos uwieralo na srodku pod cyckami i mi sie tak trudno oddychalono i chodzilam sikac 4 razy
Dobrze ze ten ucisk mi przeszedl, a nocke chyba w dzien odespie
Milego dnia brzuchatki
Mantezowa przeloz badania na jutro, bo jak mialas byc na czczo to sie moga zafalszowac;-);-)
Bidusia <przytul> współczuje Ci ....ja też latam jak porypana w nocy sikać... jestem tak oderwana od rzeczywistości w nocy, że jak się przebudzam mówię "siu siu" a Misiek wstaje i zaprowadza mnie i czeka w przedpokoju aż się wysikam haha i spowrotem do łóżka

czesc dziewczyny .
znowu marudze ale mam pytanko - czy ma ktoras juz problemy z biodrami bo mnie juz zaczynaja dokuczac w nocy moge spac na bokach ale bardzo krotko - najlepiej mi sie spi na plecach ale to nie wskazane , o brzuszku to juz dawno zapomnialam. zauwazylam tez ze jak jem na noc to nie ma mowy o oddechu glebokim , wiem przynudzam ale w koncu trzeba sie podzielic co ktorej dolega i czy to norma ...
MANTEZOWA dziewczyny dobrze ci radza lepiej przelozyc badanko
Kochana a śpisz z poduszką pod brzuszkiem i między kolanami ? ;-) Jak nie to spróbuj i mam nadzieję, że pomoże :-)
Jezu jestem w innym świecie ostatnio... łeb ciężki, skupic się nie mogę... w ogóle najszczęśliwsza bym była jakbym nie musiała z łóżka wychodzić....