reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam z samego rana :-):-)
Mantezowa nici z badań już dzisiaj :-pJutro na spokojnie sobie zrobisz i przynajmniej będziesz miała wiarygodne wyniki ;-)

Witam dziewczynki:-)
Ale mialam ciezka noc:-( Normalnie nie moglam spac, bo mnie cos uwieralo na srodku pod cyckami i mi sie tak trudno oddychalo:crazy:no i chodzilam sikac 4 razy:crazy:
Dobrze ze ten ucisk mi przeszedl, a nocke chyba w dzien odespie:zawstydzona/y::-p
Milego dnia brzuchatki:-p:tak::tak:
Mantezowa przeloz badania na jutro, bo jak mialas byc na czczo to sie moga zafalszowac;-);-)

Bidusia <przytul> współczuje Ci ....ja też latam jak porypana w nocy sikać... jestem tak oderwana od rzeczywistości w nocy, że jak się przebudzam mówię "siu siu" a Misiek wstaje i zaprowadza mnie i czeka w przedpokoju aż się wysikam haha i spowrotem do łóżka:-p

czesc dziewczyny .
znowu marudze ale mam pytanko - czy ma ktoras juz problemy z biodrami bo mnie juz zaczynaja dokuczac w nocy moge spac na bokach ale bardzo krotko - najlepiej mi sie spi na plecach ale to nie wskazane , o brzuszku to juz dawno zapomnialam. zauwazylam tez ze jak jem na noc to nie ma mowy o oddechu glebokim , wiem przynudzam ale w koncu trzeba sie podzielic co ktorej dolega i czy to norma ...
MANTEZOWA dziewczyny dobrze ci radza lepiej przelozyc badanko

Kochana a śpisz z poduszką pod brzuszkiem i między kolanami ? ;-) Jak nie to spróbuj i mam nadzieję, że pomoże :-)

Jezu jestem w innym świecie ostatnio... łeb ciężki, skupic się nie mogę... w ogóle najszczęśliwsza bym była jakbym nie musiała z łóżka wychodzić.... :eek:

reklama
Chathamko mi bioderka jeszcze nie dokuczaja, ale jak mowilas wczoraj glebszego oddechy nie mogalm wziac:-(. Za to plecki i rwa kulszowa tak mi czasem napierdzielaja ze szok:szok::szok: i chyba spojenie lonowe czasami mnie boli, ale to chyba normalne jest:-:)-p:-p
Ja tez lubie sobie pomarudzic:-):-), moja mama sie ze mnie smieje jak moj M ze mna wytrzymuje jak ja caly czas narzekam i czyms sie martwie:-p:-p

Chathamko mi bioderka jeszcze nie dokuczaja, ale jak mowilas wczoraj glebszego oddechy nie mogalm wziac:-(. Za to plecki i rwa kulszowa tak mi czasem napierdzielaja ze szok:szok::szok: i chyba spojenie lonowe czasami mnie boli, ale to chyba normalne jest:-:)-p:-p
Ja tez lubie sobie pomarudzic:-):-), moja mama sie ze mnie smieje jak moj M ze mna wytrzymuje jak ja caly czas narzekam i czyms sie martwie:-p:-p

ja mam tak samo z oddychaniem co jakiś czas - ucisk jest na przeponę. Na usg doktorek mówił, że macica wysoko już i że może uciskać :sorry:do tego MASAKRA straszna bo stopki bolą i trzymanie w górze + kremiki średnio pomagają.
CIĄŻA TO JEDNAK WSPANIAŁY BŁOGOSŁAWIONY CZAS KIEDY WSZYSTKIE JESTEŚMY WYJĄTKOWE:-D:laugh2::-)

Witam z samego rana :-):-)
Mantezowa nici z badań już dzisiaj :-pJutro na spokojnie sobie zrobisz i przynajmniej będziesz miała wiarygodne wyniki ;-)

Bidusia <przytul> współczuje Ci ....ja też latam jak porypana w nocy sikać... jestem tak oderwana od rzeczywistości w nocy, że jak się przebudzam mówię "siu siu" a Misiek wstaje i zaprowadza mnie i czeka w przedpokoju aż się wysikam haha i spowrotem do łóżka:-p

Kochana a śpisz z poduszką pod brzuszkiem i między kolanami ? ;-) Jak nie to spróbuj i mam nadzieję, że pomoże :-)

Jezu jestem w innym świecie ostatnio... łeb ciężki, skupic się nie mogę... w ogóle najszczęśliwsza bym była jakbym nie musiała z łóżka wychodzić.... :eek:
ILONKA dawno cie z nami nie bylo i brakowalo nam ciebie. a co do spania to ja bez poduszki miedzy nogami<hi hi>i z wielkim miskiem przy brzuszku nie zasne .
ZABECZKO mnie tez juz pobolewaja plecy a rwe kluszowa to mialam ostatnio prawdopodobnie sie nadzwigalam , akurat nie bolalo mnie jeszcze spojenie ale widac wszystkoprzede mna - Boze tak to napisalam jak bym na to czekala...

ja mam tak samo z oddychaniem co jakiś czas - ucisk jest na przeponę. Na usg doktorek mówił, że macica wysoko już i że może uciskać :sorry:do tego MASAKRA straszna bo stopki bolą i trzymanie w górze + kremiki średnio pomagają.
CIĄŻA TO JEDNAK WSPANIAŁY BŁOGOSŁAWIONY CZAS KIEDY WSZYSTKIE JESTEŚMY WYJĄTKOWE:-D:laugh2::-)
WYJATKOWO SAPIEMY ...ale spoko przy nastepnej juz bedziemy weteranki....
Anecia dzieki za prezent na NK - lezka sie zakrecila - takiego milam dola ale juz lepiej dzisiaj

ILONKA dawno cie z nami nie bylo i brakowalo nam ciebie. a co do spania to ja bez poduszki miedzy nogami<hi hi>i z wielkim miskiem przy brzuszku nie zasne .
ZABECZKO mnie tez juz pobolewaja plecy a rwe kluszowa to mialam ostatnio prawdopodobnie sie nadzwigalam , akurat nie bolalo mnie jeszcze spojenie ale widac wszystkoprzede mna - Boze tak to napisalam jak bym na to czekala...

Dziękuję Kochana ;-) :* Starałam się podczytywać Was, ale ostatnio łeb mi pękał i po prostu fizycznie byłam do dupy :-( I z wielkim misiem powiadasz.... hahahah chyba też muszę tak spróbować, bo ostatnio nie mogę sobie pozycji w łóżku do spania wymyślić :-p

Muszę się przyznać, że czytałam sobie teraz opowieści z porodówek mam październikowych i strach mnie troszeczkę ogarnia :-p

reklama
Do góry