reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A tak w ogóle to dzień dobry Dziewczynki:-) ja dzisiaj mam zj.ebany humor na całego! Przyszła a raczej wryła mi się z samego rana babcia na mieszkanie i tak mi ciśnienie podniosła! Przyszła i zaczęła mówić że jej pudełko w nocy skakało i spadło z szafy i żebym się modliła bo dziadek potrzebuje pomocy, a ja jestem ateistka i przez ze mnie ją straszy! No qurwa mać!!! już nawet we własnym domu spokoju nie ma, bo przyjdzie i ciśnienie podniesie! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przyszła moherówa i mi pi.erdoli jakies brednie! qurwa qurwa qurwa!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hi, hi, :-):-):-) Przepraszam, że się śmieję, ale mnie to bardzo rozbawiła ta babcia (ciemnota ludzka nie zna granic)

reklama
Odpoczywaj Kochana!!!!:-:)-:)-(

Ilonka witaj w klubie chodzę jak naćpana ostatnio ktoś coś do mnie mówi to łapie z opóźnieniem:eek: może ta pogoda też tak na nas działa?:eek:

A tak w ogóle to dzień dobry Dziewczynki:-) ja dzisiaj mam zj.ebany humor na całego! Przyszła a raczej wryła mi się z samego rana babcia na mieszkanie i tak mi ciśnienie podniosła! Przyszła i zaczęła mówić że jej pudełko w nocy skakało i spadło z szafy i żebym się modliła bo dziadek potrzebuje pomocy, a ja jestem ateistka i przez ze mnie ją straszy! No qurwa mać!!! już nawet we własnym domu spokoju nie ma, bo przyjdzie i ciśnienie podniesie! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przyszła moherówa i mi pi.erdoli jakies brednie! qurwa qurwa qurwa!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O matko co za babcia:-D No ale wiesz jakie to są starsze kobitki wszystko wyolbrzymiają, przeżywają:-D Ale tak se przyszła jo żeby ci ponarzekać że dziadek pomocy potrzebuje?:no:Ale jakie pudełko jej skakało?:-D:-D Nie denerwuj się:tak:

Hi, hi, :-):-):-) Przepraszam, że się śmieję, ale mnie to bardzo rozbawiła ta babcia (ciemnota ludzka nie zna granic)
Teraz to też mi się smiać chce:-) Ale jak przyszła i jeszcze na klatce zaczęła się na mnie wydzierać że ją przeze mnie straszy, bo w nocy jej pudełko na ziemię spadło i skakało po ziemii i po wannie coś drapało, a ona się codziennie modli, a ja ateistka i przeze mnie ją straszy to naprawdę mi ciśnienie masakrycznie podniosła:wściekła/y: Jakaś choroba psychiczna ją dopadła... Biedna ta moja mama musi z nią żyć pod jednym dachem:no:

Śpię dokładnie jak Wy tzn siku biegam z 4-5 razy w ciągu nocy, w żadnej pozycji mi niewygodnie i obkładam się poduchami z każdej możliwej strony, co na dłuższą metę guzik daje.

Ania- to ja mam dokladnie to samo!!!!!
Wczesniej wstawalam raz albo dwa a teraz po 5 razy....a to wstawanie mnie wykancza!!!!!
Wybór pozycji do spania tez nie jest wielki wiec genaralnie boki cierpną!!!!!
Jedyne co mi pomaga to ta poduszka rogal!!! Firmy Motherhood....kupilam ja na poczatku ciazy i sluzy mi do dziś..nie wyobrazam sobie bez niej spania!!!!!!!!

Co do samopoczucia dziś lepiej...ból podbrzusza ustąpil ale musialam wczoraj polezec bo inaczej nie wiem co by sie wydarzylo!!!!!

Buziaki i Milego!!!!!

Aha: Patrycja214- nie przejmuj się babcią...to wiekowa kobiecina...jak ja bym tak brala do siebie co mój dziadek mówi.....ehhhhh

O matko co za babcia:-D No ale wiesz jakie to są starsze kobitki wszystko wyolbrzymiają, przeżywają:-D Ale tak se przyszła jo żeby ci ponarzekać że dziadek pomocy potrzebuje?:no:Ale jakie pudełko jej skakało?:-D:-D Nie denerwuj się:tak:
Ta to wyjątkowo ma naje.bane w głowie!:-) Uwierz mi:-) Jak źle się czuje i wiatr z północy wieje to jej przywiewa nukleary zatopione w Bałtyku i dlatego źle się czuje I tam mówiła że dziadek to znaczy jej mąż ją straszy bo 1 listopada idzie i pomocy potrzebuje żeby się pomodlić za niego:eek: A miała jakieś pudełko na szafie z butów i jej spadło( zaznaczam że ma w domu kota, a na tej szafie jest dosłownie wszystko jeden istny burdel i nie dziwie się że zaczęło wszystko spadać:-) Mnie jakoś nic nie straszy już do mamy dzwoniłam to zaczęła się śmiać że myślałam że się posika:-)

Kochana książkę spiskową powinna wydać, na wszystko ma wytłumaczenie:-) Np żeby się lepiej poczuć to musi zjeść makrelę wędzoną, bo jej toksyny z mózgu ściąga i przez to zamętu nie ma i widzi na oczy!:-)

powiedz jej ze załatwiłaś wtyczke u ojca dyrektora w Toruniu bo koleżanka mieszka i pójdzie odmówi zdrowaśkę za dziadka w Sanktuarium na Żwirki he he he i radiostacjiii

reklama
powiedz jej ze załatwiłaś wtyczke u ojca dyrektora w Toruniu bo koleżanka mieszka i pójdzie odmówi zdrowaśkę za dziadka w Sanktuarium na Żwirki he he he i radiostacjiii

0002006E.gif
przekaże
0002006E.gif
i powiem że jeszcze przelew zrobiłam dla ojca R. żeby pół Polski się modliło
0002006E.gif

ale powaznie ja nawet nie znałam dziadka jedyne co to na zdjęciach widziałam co roku szłam na cmentarz szorowałam grobowiec, potem 1 listopada zawsze z mamą i bratem jechaliśmy zawieźć kwiaty i znicze, a ona zawsze chora... Kosteczki ją bolą:-) W tym roku powiedziałam że nie pojadę bo nie dam rady na tym zimnie czyścić tego grobowca! Więc zapewne o to chodzi
0002006E.gif
a nie o duchy
0002006E.gif

Do góry