reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Gosia, moja Marta bez problemu układa puzzle treffla dla 4 i 5 -latków, takze moim zdaniem smiało:tak:
A przy okazji chyba tez musze obejrzeć tę promocję, bo to fanatyczka klocków i puzzli ;-)

Kuba nie wiem,czy dla 4-5 latków,ale układa 24,a nawet ma jedne 36 elementowe.:tak:i super sobie radzi.
Te ulubione Kuby
http://allegro.pl/item767513917_bob_budowniczy_puzzle_trefl_3_obrazki.html
Z obrazkiem na 50 puzzli troszke ma problemów,ale pomaga dzielnie układać.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzix tylko te puzzle mają za dużo części wiem że 120 i jakaś tam jeszcze ilość już nie pamiętam i tego się obawiałam do tego obrazek 3D który się mieni zrezygnowałam i chciałam z mniejszą ilością ale potem Emilce się odwidziało i wzięła sobie plastelinę wybrała i lalkę ;-):tak:

Gosia, moja Marta bez problemu układa puzzle treffla dla 4 i 5 -latków, takze moim zdaniem smiało:tak:

Kuba nie wiem,czy dla 4-5 latków,ale układa 24,a nawet ma jedne 36 elementowe.:tak:i super sobie radzi.
Te ulubione Kuby
BOB BUDOWNICZY puzzle trefl 3 obrazki! (767513917) - Aukcje internetowe Allegro
Z obrazkiem na 50 puzzli troszke ma problemów,ale pomaga dzielnie układać.
Wow:szok: Gratuluję takich umiejętności Waszym Pociechom:tak: Mój Vicek ma jeszcze spore problemy, ale może to dlatego, że on dopiero zaczyna swoją przygodę z puzzlami:-p;-)

Wolfia jesli twój teściu lubi i pije wino to jak najbardziej to dobry prezent:tak::tak::tak: no pod warunkiem, że nie ma juz takiego zestawu
Lubi wino, ale mój O. stwierdził, że jego tacie nie będzie się chciało tego używać i będzie tylko leżało bezużyteczne:sorry:
Oczywiście mądra żona wpadła na inny genialny pomysł - parowar;-):

Myślę, że to dobry wybór dla maniaka zdrowej żywności:rofl2:
Do tego książka:

Ja bym się cieszyła z takiego prezentu;-):tak:

Za to Justynka na 2. urodziny od nas dostanie:

Mam nadzieję, że sprawi jej to sporo radości i na chwilę wynagrodzi jej kiepskie relacje między rodzicami:sorry::-(

Ostatnia edycja:
Wolfia, swietny ten parowar. Tez bym chciala taki. I kocyk ze Swinka Peppa sliczny. :tak::tak: Mysle, ze spodoba sie dwulatce.

Madzix,
to Milenka jest podobna maniaczka puzzli jak Martusia. W zeszlym tygodniu kupilismy jkej na probe puzzle od 4 roku w zwyz i tez bez problemu juz je uklada.

Wolfia super zakupy :szok::-D:tak:

Emilka mnie ciągle męczy o tego piska Bobby :eek: nie wiem czy kasę będę mieć na takie zamówienie :-Dbo jeszcze inne zakupy przede mną :sorry:

czy ten piesek jest fajny wart ceny ???

mówi dziś do mnie że mam napisać do gwiazdora list umówiłam się z nią ze napiszemy później a ona mnie ciągle teraz męczy :sorry:

więc piszę dla świętego spokoju a Emilka dyktuję
-Pieska Bobika
-Mama z dzidziusiem
-Słodycze: mamba
:sorry:

Ostatnia edycja:
w słodyczach wyrafinowana to nie jest :-D
Szymek też codziennie maluje co chce od mikołaja.choć ostatnio namalował teletubisie i domek- jakbyście widziały te teletubisie :-D:-D to były takie kółka ale każde w kolorze teletubisia ale dziś stwierdził że jednak ich nie chce.

jedno jest bez zmian: tor wyścigowy zyg zaka:-)

w słodyczach wyrafinowana to nie jest :-D
Szymek też codziennie maluje co chce od mikołaja.choć ostatnio namalował teletubisie i domek- jakbyście widziały te teletubisie :-D:-D to były takie kółka ale każde w kolorze teletubisia ale dziś stwierdził że jednak ich nie chce.

jedno jest bez zmian: tor wyścigowy zyg zaka:-)

Milena tez ostatno mowi, ze chce domek teletubisiow. Pewnie to dlatego, ze pokazywalam jej taki domek (Chyba Rozalka wkleila link takiego domku)

Gosiu, ale Emilka ma swietne zyczenia. :) Szczegolnie mama z dzidziusiem mi sie podoba. Slodkie zyczenie. A co do tego pieska to nie mam pojecia , co to za piesek.

Ostatnia edycja:
Madzix tylko te puzzle mają za dużo części wiem że 120 i jakaś tam jeszcze ilość już nie pamiętam i tego się obawiałam do tego obrazek 3D który się mieni zrezygnowałam i chciałam z mniejszą ilością ale potem Emilce się odwidziało i wzięła sobie plastelinę wybrała i lalkę ;-):tak:

Gosia 120 to faktycznie duze te puzzle:tak:U nas królują 36 i 60 el.:tak:ale musze pochwalic córę bo układa je calkowicie samodzielnie i nie pozwala sobie pomóc:tak:

Wolfia wspaniałe prezenty:tak:

Karolina, witajcie w klubie puzzlowych maniaczek ;-):-)

reklama
Emilka te małe też bez problemu daje radę :tak:

120 elementów to mi się właśnie sporo wydaje a oni mi teraz marudzi że je chce wiec chyba jakieś z księżniczkami muszę chociaż na Mikołaja poszukać :sorry2:

Do góry