reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

śliczne są rzeczywiscie,mnie dwie ostatnie sie podobają,ale myśle,że na raz szkoda kupowac taka sukienke bo potem juz jej nie ubierze

reklama
no wlasnie to wkurza najbardziej ze takie ciuszki raz ubiera a pozniej laduje w szafie.producenci to wykorzystuja i pewnie z tad te ceny ponad 150 zl:szok:jakos tu mi latwiej wydac 20-25 funtow niz w Pl te 150 zl na jednorazowy ciuszek:confused2:

Ja nie mialam czasu zbytnio sie zastanawiac nad kreacja...jakos zanim zrobilismy termin chrztu nie myslalam o tym a pozniej juz bylo za pozno by szukac czegos wyjatkowego.I tak poszlam do C&A i zmuszona bylam kupic to co tam mieli.
Teraz juz po wszystkim...grund,ze dziecko ochrzczone.;-)
A wydalam na ow ciuszek 40 € :/

Ja to chyba na wiosne będę chrzcić bo chrzesnym ma być mój brat a on w listopadzie teraz dopiero będzie miał bierzmowanie a chrzesnej z kolei na swięta nie pasuje więc odpuszcze sobie te zimowe kombinezony i na wiosne mała ubiore w sukienusie i już ,Syna też chrzciłam jak miał dopiero jak miał 8 miesięcy:tak:

Ja to chyba na wiosne będę chrzcić bo chrzesnym ma być mój brat a on w listopadzie teraz dopiero będzie miał bierzmowanie a chrzesnej z kolei na swięta nie pasuje więc odpuszcze sobie te zimowe kombinezony i na wiosne mała ubiore w sukienusie i już ,Syna też chrzciłam jak miał dopiero jak miał 8 miesięcy:tak:
Ja tak samo :tak:
Też chciałam wcześniej ale to ten nie może to cos znów innego i tak mnie już zaczął wkurzać temat chrztu :-p
W końcu stwierdziliśmy że na wiosnę ochrzcimy Synka i będzie dobrze :-)

A ja sobie popisze jeszcze o biustonoszach do karmienia, bo mnei już zaczeło wkurzać to ze w sumei teraz mam troszke bogatszy biust a i tak wygląda on tak średniawo, bo nie moge go ładnie w takim karmniku wyeksponować. Mam dwa biustonosze z KappAhl do karmienia no i spoko wygodne są - ale to taki szmaciaki. Przymierzałam tez kiedys te Allesy ale jakoś d...py nie urywały:-D tzn. nie było efektu tej "kreseczki" między piersiami:-pwiec co wydam 6 dych a i tak nei bede dalej zadowolona...
I tak kombinowałam że można by przerobić jakos taki zwykły stanik z fiszbinami - myslałam zeby np. dopiąc takie ramiączka które się odpinają, albo przyszyć(kupione w pasmanterii)zapinki takie jak są styłu strojów kąpielowych - takie motylki - tylko tego chyba sie jedną ręką nie da odpinać i zapinać. Niestety takich zapięć klik-klak jakie są w karmiakach nei dostałam w pasmanterii ani na necie tez nie da się ich kupić chyba...

Myślałam ze to mi tylko takie głupie pomysły przychodzą, ale poszperałam w necie i nawet znalazłam instrukcje jak przerobić sobie zwykly stanik na taki dla Nas:-D
I jak bede miała chwile to się za to biorę, wklejam linka może któraś z Was tez skozysta. Tylko ja napewno jeszcze będę musiała obwód pod biustem zwiększyć, bo teraz te stare staniki mnie cisną - ale to można kupić w pasmanterii takie przedłużki i przyszyć.

Zbuduj sobie karmnik! :-)

Mam nadzieje ze zatoru z tego nie będzie:shocked2:, jak mnie nic nie bedzie uwierało po tej czary mary przeróbce to chyba powinno byc ok:-)

A ja sobie popisze jeszcze o biustonoszach do karmienia, bo mnei już zaczeło wkurzać to ze w sumei teraz mam troszke bogatszy biust a i tak wygląda on tak średniawo, bo nie moge go ładnie w takim karmniku wyeksponować. Mam dwa biustonosze z KappAhl do karmienia no i spoko wygodne są - ale to taki szmaciaki. Przymierzałam tez kiedys te Allesy ale jakoś d...py nie urywały:-D tzn. nie było efektu tej "kreseczki" między piersiami:-pwiec co wydam 6 dych a i tak nei bede dalej zadowolona...
I tak kombinowałam że można by przerobić jakos taki zwykły stanik z fiszbinami - myslałam zeby np. dopiąc takie ramiączka które się odpinają, albo przyszyć(kupione w pasmanterii)zapinki takie jak są styłu strojów kąpielowych - takie motylki - tylko tego chyba sie jedną ręką nie da odpinać i zapinać. Niestety takich zapięć klik-klak jakie są w karmiakach nei dostałam w pasmanterii ani na necie tez nie da się ich kupić chyba...

Myślałam ze to mi tylko takie głupie pomysły przychodzą, ale poszperałam w necie i nawet znalazłam instrukcje jak przerobić sobie zwykly stanik na taki dla Nas:-D
I jak bede miała chwile to się za to biorę, wklejam linka może któraś z Was tez skozysta. Tylko ja napewno jeszcze będę musiała obwód pod biustem zwiększyć, bo teraz te stare staniki mnie cisną - ale to można kupić w pasmanterii takie przedłużki i przyszyć.

Zbuduj sobie karmnik! :-)

Mam nadzieje ze zatoru z tego nie będzie:shocked2:, jak mnie nic nie bedzie uwierało po tej czary mary przeróbce to chyba powinno byc ok:-)
Malbretka ale Ty jestes smieszna (oczywiscie w pozytywnym znaczeniu). W zyciu bym na taki poysl nie wpadla! Hehe a czytajac Twojego posta usmiechalam sie glupia do monitora hehe:-D:-D

reklama
Piękne te sukieneczki dla malutkich naszych dam. Jednak ja chrzciny mam za dwa tygodnie (15.11), więc pozostają mi kreacje polarkowe. Ciężki wybór, bo niektóre sa piękne, a tak jak piszecie szkoda wydać na raz 100 zł lub więcej. Może faktycznie poszukam na allegro, choć czasu nie zostało mi zbyt wiele... :szok:

Do góry