zabeczka
Fanka BB :)
I wlasnie chyba o cos takiego by nam chdziloTo jest Grupa społecznościowa, jest możliwość zakładania tam podwątków i co najwazniejsze PRYWATNOŚĆ;-)![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I wlasnie chyba o cos takiego by nam chdziloTo jest Grupa społecznościowa, jest możliwość zakładania tam podwątków i co najwazniejsze PRYWATNOŚĆ;-)![]()
No to sprobóje założyć dajcie mi 5 minutI wlasnie chyba o cos takiego by nam chdzilo![]()

No i fajnie:-)No to sprobóje założyć dajcie mi 5 minut![]()
och jak Ci fajnie poproszę przepisja zajadam drożdżówkę własnego wypieku z rodzynkami i kruszonką posmarowaną masełkiem mniam http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
a za mną chodzą pączulki własnej roboty... ale nigdy jeszcze nie robiłam i nie mam nawet sprawdzonego przepisu ale pamiętam jeszcze ten smak babcinych pączków i mi ślinka leci też takie chcę!!!To jest Grupa społecznościowa, jest możliwość zakładania tam podwątków i co najwazniejsze PRYWATNOŚĆ;-)![]()
Łooo jezu. Ja tez 2 razy slysząlam przed koncertami, ale i przyjaciółce i siostrze powiedziałm ,ze wiem co robieRechotku zajebiście wyglądałaś i super, że wyszłaś do ludzi :-) Dużo osób krzywo się na to patrzy, ale olać matołówIle ostatnio mi się osób nagadało, że poszłam do klubu na babski wypad na chippendalesów, a jakoś nikt nie wziął pod uwagę, że wynajęłyśmy loże, która jest w osobnym pomieszczeniu gdzie jest wszystko wyciszane i klima tylko to, że "JA SIĘ GDZIEŚ WŁÓCZĘ ZAMIAST NA DUPIE SIEDZIEc"
ale widać, że byłaś królową imprezy hehehehehehe
Łooo jezu. Ja tez 2 razy slysząlam przed koncertami, ale i przyjaciółce i siostrze powiedziałm ,ze wiem co robie. trzeba było mówić, ze się włóczysz własnie po to zeby dupa nie urosla
![]()

Rechotku zajebiście wyglądałaś i super, że wyszłaś do ludzi :-) Dużo osób krzywo się na to patrzy, ale olać matołówIle ostatnio mi się osób nagadało, że poszłam do klubu na babski wypad na chippendalesów, a jakoś nikt nie wziął pod uwagę, że wynajęłyśmy loże, która jest w osobnym pomieszczeniu gdzie jest wszystko wyciszane i klima tylko to, że "JA SIĘ GDZIEŚ WŁÓCZĘ ZAMIAST NA DUPIE SIEDZIEc"
ale widać, że byłaś królową imprezy hehehehehehe
coś mnie trafi jak będę widziała jak wszyscy jeżdżą na nartach, deskach a ja nie mogę!!!!Hahaha dupa to podstawa :-) A one mają dzieci ? Ja czekam aż te moje "gadacze" same będą się spodziewały dzieci i czy tak chętnie będą siedziały całymi dniami i nocami w domu, a jak wpadną na pomysł wyjścia to już wiem co powiem "no niepoważna i nieodpowiedzialna!"![]()
Hahaha dupa to podstawa :-) A one mają dzieci ? Ja czekam aż te moje "gadacze" same będą się spodziewały dzieci i czy tak chętnie będą siedziały całymi dniami i nocami w domu, a jak wpadną na pomysł wyjścia to już wiem co powiem "no niepoważna i nieodpowiedzialna!"![]()