reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakuje:-D dostałam 10 punktów na 10:-p ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej:-D

Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)
To już wiem co zaraz zacznę piec:-D
...że niby ode mnie???nie oddam:no::no::no:...
Ej no podzielimy się razem z Pysią tym rafaellem nie bądźmy takie;-):-)
Oj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta??? :zawstydzona/y:
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkę :tak::tak::tak: robiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....:-D:-D:-D:-D

Jedyny problem to łożysko- jest nisko położone...ale czekam do 34 tygodnia. Może się podniesie. Ciąże znoszę dobrze- nadal pracuje.
pozdrawiam was wszystkie ciepło i mam nadzieje że jakoś się tu na nowo odnajdę....
Dobrej nocy...:-)
Witam!:-) No to kolejna księzniczka:-) Gratuluje Wam!:-)Super że z maleńką wszystko ok:tak: Ale Ty odpoczywaj jak najwięcej:sorry:

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja coś spać nie mogę:-( kot mnie męczy od 6 żeby go głaskać i głaskać no ileź można:-( idę zjeść śniadanie i nadrabiać Was dalej a potem ciacho upiec wg przepisu Mamy Sówki;-):-)

reklama
Kurde wszystkie tak o tym cieście trąbią to i ja upiekę :-D

U nas piękna pogoda - słońce świeci cudownie- ciekawe jak długo :confused:
Dziś będzie u mnie kuzyneczka z IRL z dzidziaczkiem:-D:-)tra lalalalaaaaaa
:-D

Znowu o tej grypie na Ukrainie trąbią a nawet nie wiedzą czy to jest ta śwńska czy nie, czy mieszane szczepy... za to Polska pomaga..mam nadzieję, że nam tez by pomogli... wydaje mi się, że sieją panikę troszkę a media to rozdmu****ą.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane Śnieżynki:-D dziś strasznie zimno, ale za to słoneczko świeci co troszkę podnosi na duchu:-)

Oj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta??? :zawstydzona/y:
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkę :tak::tak::tak: robiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....:-D:-D:-D:-D

Kochana pewnie, że Cię pamiętamy:-) super, że z Malutką wszystko w porządku:-D

Mamo Sówko

krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif

Gdzie jesteś???

Jestem jestem co się dzieje?????? Żartuję:-p już wysłałam Ci wiadomość na priva i czekam na odpowiedź:-D

To już wiem co zaraz zacznę piec:-D
a potem ciacho upiec wg przepisu Mamy Sówki;-):-)

Kochane ja teraz przepisuję przepisy na różne pyszne ciacha od mamy, więc pewnie będę co niektóre wypróbowywać:-) oczywiście będę się dzielić rezultatami:-D

Dziś Mężuś w pracy do 14, więc ja do tego czasu może troszkę poprasuję, a potem chyba razem troszkę posprzątamy:-)

Dzień dobry :) u mnie dzisiaj normalnie jakieś święto, wstałam o 8:30 tzn, dziewczynki już tak kopały,że nie sposób się nie obudzić,,, no ale normalnie to wstaję po 6 więc naprawdę się cieszę, jedziemy dziś do rodzinki i będziemy tam nocować,więc mam nadzieję,że dłużej wytrzymam wieczorem :) i może nawet poudzielam się towarzystko hehe
będę dopiero jutro wieczorem Buziaki Brzuchatki :)

Dzień dobry !
Ja już zrobiłam śniadanko Kocurowi i mojemu małemu przyszywanemu , a teraz zgadnijcie co robie ?
Wyszukuję kołysanki dla mojej córci :happy2:
A no i chyba jest porozumienie co do imion : KINGA MALINA
Ładnie ?

No ja własnie nie znam osobiście żadnej Kingi , i poniekąd dlatego zgodziłam się na to imie . Bo wole nie identyfikować imienia z kims kogo znam .

Ja chiałam Malina na pierwsze , ale Kocur sie nie dał namówić ... jak będę miała ochote to i tak będę sobie córcie od czasu do czasu nazywać Malinką ;) I mam zamiar zrobić sobie tatuaż Maliny :)

reklama
Do góry