reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
ale z was aparatki z tym farmville :D

jak tam halloween leci? ja sie wieksza czesc dnia kurowalam z kaca.. i to porzadneeego kaca.. a teraz jeszcze troche i lecimy na zbieranie cukierow :D

aga dzieki juz tez cie mam, Kochana ja nowej gry nie zaczynam, bo juz wogole przestane sie domem zajmowac, a ze rybki bardzo lubie wiec napewno nei skorzystam :)

Domiska zacznij grac i sama zobaczysz jak Cie wciagnie hehe, i jak tam kac? szybko sie wyleczyl? a psinek sliczniutki, juz sie nie moge doczekac jak giganta doroslego zobacze :)

Witajcie, wywolana, stawiam sie do odpowiedzi.
Mam teraz malo czasu, bo wiecej pracy. Czasami padam juz na twarz i nie mam sily zajrzec do Was. Obiecuje oczywiscie poprawe. Ten tydzien jesli chodzi o pogode to zwariowany, 2 dni bez przerwy lalo, a dzisiaj temperatura letnia i do tego hiumit jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. a na koniec znow deszcz.
Domiska piesek jest przesliczny:-):-):-) Corcia rosnie w oczach, piekna z niej piratka:-):-)

A tu moja Holloweenowa gwiazda

Ostatnia edycja:
Kochana ja nowej gry nie zaczynam, bo juz wogole przestane sie domem zajmowac, a ze rybki bardzo lubie wiec napewno nei skorzystam :)

Doskonale Cie rozumiem... :-D:-p

Domiska, Kasiek przesliczne sa te Wasze dziewczyny... a jakie fajne mialy przebrania... :tak::-)

Teraz ja wstawie fotki mojej malej wrozki... :happy2::-)

15433_172493846391_677846391_2892782_51813_n.jpg

15433_172493726391_677846391_2892777_719989_n.jpg

reklama
Aga dawno juz nie widzialam Twojej corci, ale ona juz duza. Piekne przebranie:-):-)
Domiska jestes kochana na biezaco, bo ja dopiero teraz zaczelam pracowac po wiecej. Opiekuje sie 2 i pol letnim chlopce. Super jest ta praca, bo moge brac ze soba Natalke. Znalazalm taka part time, 2-3 dni w tygodniu, aby troche podratowac rodzinny budzet;-);-) Natalka ma tez kontakt z piesek, bo ludzie maja haskiego, pszeslodki zwierzak. Natalka do perfekcji ma przez to opanowane slowo "piesek":-):-):-)
Jak tak patrze na Wasze dzieciaczki to bardzo podrosly od tego momentu gdy znalazlam ten watek. Alez one rosna:tak::tak::tak:

Do góry