reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

hej dziewczyny wpadlam tylko na chwilke...chialam wam pokazac co wlasnie skonczylam czytac...rece mi opadly do samej ziemi...

Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce!

mnie to tez sie przygladaja ze obraczki nie nosze...a nikomu nawet do glowy nie przyjdzie ze obraczka najnormalniejw swiecie na paluch nie wlazi bo palce pucna....totalna beznadzieja...pozdrawiam i do zobaczyska we wtorek...wolne w koncu bede miec:)
Wpadłam na ten sam artykuł... mi się jeszcze mieści obrączka i będę ją nosić, jak długo się da. Najgorsze jest to, że dość młodo wyglądam (i wcale się nie chwalę, bo to nieraz sprawiło mi więcej kłopotów niż pozytku - tyle, że nastoletni chłopcy się mną interesują;-)). Może wpadam w paranoję ale nieraz już mi się wydawało, że widzę dezaprobatę w oczach ludzi. Mam sobie przyczepić kartkę na czole, że mam 26 lat? Eh...Ale tylko czekam, aż ktoś mi powie, że się gziłam, czy coś. Bo już mam przygotowany tekst:-) (bo ten artykuł tak mnie wkurzył): "To Pana/Pani Matka też się gziła?"
Eh. Ile jadu w tym poście :-) No ale powiedzcie same. Kto ma prawo zajść w ciążę? 40latki???

reklama
Wiecie, ale mam rogala na twarzycce:biggrin2: właśnie się dowiedziałam, że takiemu mojemu fajnemu koledze z pracy urodził się wczoraj drugi synek Kacperek:biggrin2: ale super dostawać takie wiadomości:-D

No wlasnie odkad jest "tajniacki dzial" to tu pustki....
Moze od razu trzeba było założyc zamkniety :)))))
U nas po wczorajszej wizycie ok.
Szyjka co prawda nadal miękka ale zamknieta wiec na tym etapie ciązy to dobrze!!!!!!
Maluszek rosnie choc ginka nie zmierzyla mi go. Fikal koziolki i ruszal nożkami mój bąbelek!!!!!!

To tyle z wizyty nastpna 24.11
to super ze wszysko wporzdku ja tez mam nastepna wizyte 24 to bedziemy na wzajem za siebie trzymac kciuki :-)

witajcie Lutóweczki!! ja miałam ostatnio problemy z netem dlatego mnie nie było..
ale już jestem i Musze Was nadrobic troszkę;-)
Kurde jaki ja miałm dzisiaj straszny sen....śniło mi się ,że moja córeczka urodziła sie synkiem,a ja miałam wszystko różowe:-Di nie miałam w co go ubrac..eh całe szczęście ,że to był tylko sen..
a jak u Was samopoczucie? wogle jest ktoś tu jeszcze?

reklama
Czesc Dziewczyny!

Czytalam Was , czytalam i bylam przerazona! Ja sie zaszczepielam na swinska grype. Poki co wsazystko jest ok i nie bylo specjalnie skutkow ubocznych. Rozmawialam tez z lekarzem specjalista w szpitalu i powiedzial, ze tej rteci w szczepionkach to jest mniej niz w jednej porcji lososia, wiec nie ma sie co przejmowac. Tym niemniej jednak strach, ze narozrabialam przyjmujac ta szczepionke pozostaje. W przyszlym tygodniu mam dostac druga dawke.

Poza tym u nas wszystko oki. Synek jest w przedszkolu, M na konferencji w Amsterdamie a ja mam mase czasu na nadrabianie wszystkich mpzliwych watkow:-)
Witam nowe mamusie i zycze spokojnej ciazy i slicznych bobaskow w lutym.

Do góry