reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
co to qwa ma byc co tu sie quwa dzieje ....

po pierwsze poczytaj zasady tego forum
po drugie musiałaś ładny dym nakręcić że mnie z zaświatów wezwano modlitwą o cierpliwość....najpierw wyczuj klimaty potem się wypowiadaj

bo z całym szacunkiem ni huuuja ci nie wyszło wejście smoka

mogę ci udzielić paru korepetycji...

no boś wyskoczyła jak guma z gacióf....

no co je malutkie ....aż u mnie w Toronto usłyszałam te wrzaski na otwartym,,,,,,a giga mi dupke pokażesz?????plis plis plis....he he he

Rechot co za slownictwo - czuje sie zgorszona , i nie pisze sie z gaciof tylko z gaci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o wez nie mow!!! A ja durnowata jakas setki koron na specyfiki "CUD" powyadalam!!!! Juz skladam zamowienie u siostry.. niech dziala: kupuje i wysyla priorytetem!
A tak w ogole to dzieki za porade! Nie wpadlabym na to zeby ta masc wyprobowac!

Nie ma za co, mam nadzieję, że pomoże :-):-):-)

Aga FAKEN SZIT szukam i szukam i ani tu ani tam nie mam zdjęcia Twojej pupy :(((((((((((( smutno mi :((( Ja chcę zobaczyć :-p:-p:-p:-p:-p

Rechot co za slownictwo - czuje sie zgorszona , i nie pisze sie z gaciof tylko z gaci

nie no leje ze smiechu haha Rechot chyba juz zapamietasz nie????? z GACI a nie z gaciof haha

Nie ma za co, mam nadzieję, że pomoże :-):-):-)

Aga FAKEN SZIT szukam i szukam i ani tu ani tam nie mam zdjęcia Twojej pupy :(((((((((((( smutno mi :((( Ja chcę zobaczyć :-p:-p:-p:-p:-p

LoL ale mnie rozwalilas...PUPY????? kochana Pupencje to ja mialam rok temu jak sie wazylo te 60 kg ...teraz to to jest RZOPA(musialam przez rz bo samo z u mnie nie ma haha)

no gdzies mialam emotka i teraz go znalesc nie moge haha ale jak znajde to wam pokaze:p

reklama
Do góry