mamamatysia
Fanka BB :)
To dbaj o siebie kochana i o Maciusia tez bo grypa się rozprzestrzenia:-dziekuje malonko , ale chyba jaks klatwe rzucila na nas bo ja temp 39 jatrek tez a maciusia bierze cos;( zmykam spac kochaniutkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dbaj o siebie kochana i o Maciusia tez bo grypa się rozprzestrzenia:-dziekuje malonko , ale chyba jaks klatwe rzucila na nas bo ja temp 39 jatrek tez a maciusia bierze cos;( zmykam spac kochaniutkie
s
dzieki za opinie o obrączkach. Co do sukni to trochę mam stracha Wam pokazać.Bo na zdjęciach wygląda słabiej, w rzeczywistości wygłąda nieopisanie bardziej bosko :-)
. I boję się że wam się nie spodoba.
Naprawdę!!
A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...
Co robić!??!!? :-(