reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
o Eluś to chyba jakas kara boska:sorry2::sorry2::hmm::hmm::hmm::huh: ale tak czy tak mysle ze warto bylo, choroba szybko minie a wspomienia pozostana:-p
widok twarzy tesciowej po uslyszeniu wierszyka BEZCENNE :-D
TRzymaj sie i nie daj sie chorobie !!!

dziewczyny jeśli możecie wejść na zamknięty to znaczy ze macie po prostu do niego dostęp i tyle ;-)
przepraszam ze pisze tak chaotycznie ale Damian dzis nie spał w dzień i teraz sie co chwilę budzi

poprosiłam nasza Ankzoc by udostępniła listę osob z dostępem do zamkniętego i każda będzie wiedziała czy jest na liście czy też nie

sory że tak ni z gruszki, ale muszę sobie ulżyć. :sorry:
Bosz jak ja nieznoszę depilacji!:wściekła/y::wściekła/y: i nie chodzi o ból, bo po latach, już mnie nic nigdzie nie boli, ale jakie to jest NUUUUUDNE!!!!!!!! owszem efekt jest dobry ale co z tego??!! siedze z tym depilatorem (mam dobry depilator, i co z tego), głuchne prawie, godzina a tylko 2 łydki do kolan zrobione. wrrrrrrrrr, a do tego jeszcze uda, bikini, pachy, nosz normalnie 2,5 godziny nudów i brzęczenia.
Uwielbiam wosk u kosmetyczki robić, pyk, pyk pyk 20 minut i zrobione.

dzieki za opinie o obrączkach. Co do sukni to trochę mam stracha Wam pokazać. :sorry: Bo na zdjęciach wygląda słabiej, w rzeczywistości wygłąda nieopisanie bardziej bosko :-):sorry:. I boję się że wam się nie spodoba.:sorry: Naprawdę!!

A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...

Co robić!??!!? :-(

no powiem Wam że aż strach wychodzić z tymi naszymi małymi bąblami..dzisiaj pojechałam z m na zakupy i Kasię zostawiliśmy w domku..jakoś nie chciałam jej brać do sklepu gdzie pełno ludzi..:)no:jeden kicha drugi kaszle) wolę jej nie narazać

marychna szukałam, szukalam, znaleźć nie znalazłam, ale dowcip chyba wrzuciłam wcześniej... nie chce Ci dokuczać, ale musisz być szybsza...:-D:-D:-D:-D:-D

jutro znikam, będe pewnie wieczorem, a w pt mamy pogrzeb, więc na moją obecność nie liczcie... jeszcze raz dziękuje za wsparcie... dobranoc Siostrzyczki!

reklama
A my dziś po szczepieniu, ważeniu i mierzeniu, mała była dzielne, płakała tylko chwileczkę...
Jestem rozbita, nie wiem co mam zrobić....
Gaba waży 6680 urodzeniowa 3580 :-( Ma kilogram niedowagi.
I tu zaczynają się moje rozterki: zastanawiam się czy odstawić ją od cycka, podać butlę... Może wtedy zacznie jeść coś innego? Nie pisałam ale od kilku dni zjada obiadku dosłownie 3 łyżeczki, z kaszką i owocami jest to samo.... Najchętniej wisiałaby przy cycku...
Tak myślę, że skoro moje mleko nie zapewnia jej warunków do odpowiedniego wzrostu, to może odstawić?
Z drugiej strony mówią, że naturalny pokarm najlepszy...

Co robić!??!!? :-(

Może spróbuj w dzień dawać mieszankę a nocą swoje mleczko(wtedy jest najbardziej wartościowe).Butla trochę ja utuczy(coś o tym wiem:dry:)

Do góry