reklama
ja cały czas nie mam krzesełka.
co już mnie trochę wnerwia , bo niewygodnie mi Manię karmić.
Chciałabym takie:
A wyobraźcie sobie, komentarz mojego M. - nie że za drogie czy coś, tylko, uwaga uwaga, : "nie będzie nam pasowało do wystroju kuchni."

lub takie:

Chciałabym takie:
A wyobraźcie sobie, komentarz mojego M. - nie że za drogie czy coś, tylko, uwaga uwaga, : "nie będzie nam pasowało do wystroju kuchni."

lub takie:

slonkoonline
Mama Juleczki
HEJ!
Ja tak szybko napisze, ze zyje. Bo znow "ktos" bedzie myslal, ze powstalam z grobu :-) Joke (taki zarcik!).
Chcialam do Was napisac, ze jestescie szalone z iloscia stron, jaka teraz mi narobilysci do nadrabiania!
Jednakowoż (hiehie) nie bede mogla...
Moje dziecko ma chyba w glowie jakis czujnik wykrywajacy moja aktywnosc na forum!
Kiedy tylko zaczelam pisac ta wiadomosc obudzila sie! 
Postaram sie poczytac co tam naskrobalyscie i moze cos odpisze o ile mnie to nie bedzie przerastac!
Pozdrawiam!
Ja tak szybko napisze, ze zyje. Bo znow "ktos" bedzie myslal, ze powstalam z grobu :-) Joke (taki zarcik!).
Chcialam do Was napisac, ze jestescie szalone z iloscia stron, jaka teraz mi narobilysci do nadrabiania!

Moje dziecko ma chyba w glowie jakis czujnik wykrywajacy moja aktywnosc na forum!

Postaram sie poczytac co tam naskrobalyscie i moze cos odpisze o ile mnie to nie bedzie przerastac!

Pozdrawiam!
m&ms fajne te krzeselka, a Twoj przyszly maz to niezly esteta
my chyba zdecysujemy sie na takie : Chicco Happy Snack Highchair - Hawaii : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

my chyba zdecysujemy sie na takie : Chicco Happy Snack Highchair - Hawaii : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Krzesełko wypas ale jak dla mnie to za drogie a Twój M faktycznie poleciał mój w życiu by na to nie wpadł:-)

najlepsze jest że mówię mu, że przestałby takie głupoty wymyślać, powiedziałby jakiś racjonalny argument , właśnie że za drogie, a nie takie głupoty wymyślać - jakby najważniejszy był wygląd kuchni w kwetsii krzesełka. Nie wygoda dziecka, nie wygoda moja, nie cena, tylko wygląd kuchni!!
a on na to: "kochanie cena nie gra roli, cena może być"

To zielone w przeliczeniu kosztuje około 400zł (nowe). Ja to normalnie nie jestem taka rozżutna, to raczej mój M. jest z tych rozżutnych a ja z tych racjonalnych.
Ostatnia edycja:
reklama