reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

przedwczoraj oblazłam w Pasażu Grunwaldzkim wszystkie sklepy ciążowe w poszukiwaniu płaszcza - i w żadnym nie było ani jednej kurtki albo płaszcza - żal, jak to mówią moje dzieci w gimnazjum:no:

widocznie producenci każą siedzieć ciężarówce na 4 literach, zamiast łazić po dworze:wściekła/y:

myślałam, że się poryczę i kupiłam w końcu zwykły w h&m - jak znajomi oddadzą nasz aparat, wkleję fotę:eek:

reklama
poszukaj w ciucholandzie i przerób, ja dziś zakupiłam sobie dwie fajne bluzki w Butiku, dużo jest tam teraz takich fajnych tunikowych bluzek, ktore można założyć potem po ciąży, jednym zakupem w sklepie ciążowym były spodnie chociaż żałuję bo kumpela pokazała mi jak przerobiła jeansy ze szmateksu, kupiła, odcięłą, aż za zamek wszysła gumowy pas i powiem szczerze, że niczym się nie różnią od moich hm tzn. ceną zapewnę za swoje dałam 150zł. a ona z pasem gumowym, przeróbką koło 50zł.

Mi też się podoba taki seweterek jak Kamika wstawiła. I ogladałam bardzo podobny w tesco dziś. Tyle, ze na ogladaniu się skończyło, bo kosztował, bagatela... 103 złote :-D

a mi te nakladki Aventu to sama pielegniarka - doradca laktacyjny poradizla - widziala ze dorbze przystawiam, a Jasiek pomimo tego nie chce pic bo brodawki nie chwyta, no to sama mnei zachecila. No ale u mnei to i tak niewiele dalo... :no: no ale z pustego to i Salomon nie naleje :-D

Ja mam łóżeczko po starszym synku z szufladą, trochę inne, ale powiem wam że fajne są, te szuflady są bardzo praktyczne i przydatne.Na pieluchy, pościel czy ubranka cokolwiek...

Niestety, odbiór jest tylko osobisty. Z tym może i dało by się dogadać, ale te rzeczy są używane, a akurat pościel wolałabym kupic Dzidizolkowi nową :sorry2:

Ja mam łóżeczko po starszym synku z szufladą, trochę inne, ale powiem wam że fajne są, te szuflady są bardzo praktyczne i przydatne.Na pieluchy, pościel czy ubranka cokolwiek...

Neska, ja własnie dlatego szikam z szufladką, zwłaszcza że mam bardzo mało miejsca, więc trzeba wykorzystać ile się da :tak:

reklama
Niestety, odbiór jest tylko osobisty. Z tym może i dało by się dogadać, ale te rzeczy są używane, a akurat pościel wolałabym kupic Dzidizolkowi nową :sorry2:

nie spojrzałam że to używane :zawstydzona/y:
Ale generalnie sporo jest łózeczek z szufladą - może kupić łóżeczko (może razem z materacem?) i osobno komplet pościeli?
DREWEX ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ KUBA II SOSNA TANIO (798649120) - Aukcje internetowe Allegro
DREWEX Łóżeczko KUBA II(sosna)z szufladą+mater (799939402) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry