reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No właśnie.. gdzieś strasznie wszystkie się rozleniuchowałyśmy..:zawstydzona/y::sorry2:

Ja nawet nie mam ochoty iść i ugotować pyrki na obiad..:dry:
Leniuch ze mnie straszny.. dobrze, że Ł wczoraj sprzątał wieczorkiem, bo siedziałabym w syfie cały dzień dzisiaj..:eek: Ale wymyśliłam, że pójdę sobie kupię kolorowankę i chociaż troszkę pomaluję kredkami..:zawstydzona/y::zawstydzona/y: coś gdzieś bardzo zdzieciniałam.. Ta ciąża tak na mnie działa...:confused: ehhh.. nawet notki na blogu jakiejkolwiek nie chce mi się pisać..:zawstydzona/y:

ja napisalam smsa do mojego J. ze bardzo bardzo mam ochote na shake'a z Mc donalda:d i ze zycze sobie go wraz z powrotem J. z pracy :-p no co...:cool2:

A ja dziś jak mój mąż będzie wracał oznajmię mu, żeby kupił składniki na ciasto i ma mi upiec placek z owowcami :-D:-D a co :-) hehe zobaczymy co on na to :) o taki placek.
33996_ciasto-z-owocami_0_2.jpg

reklama
też bym wypiła shakea .... mmmm dla tych co nie mają "dowoziciela" polecam zmiksować z zimnym mlekiem banan i łyżkę nutelli - PYCHOTKA

Do góry