reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

mam wiadomość od Madziek:

za godzinę mam cc, bo w trakcie badania wyszło że wody są zielone, teraz czekam na anastazjologa. pozdrawiam e-ciotki, buźka;)

madziek trzymam kciuki oby wszystko trwało szybko i bezboleśnie....
Madziek powodzonka!!!

o jaaa to trzymamy kciuki za Madzie :-):-)

Katrenki mnie juz wlosy staja deba na rekach jak sobie pomysle o tym "masazu" :eek::eek::eek:

Ja bym tego masazem nie nazwala tylko tortura !

reklama
ja tez tak czasem czuje, ze tak mocno naciska...zwlaszcza jak duzo chodze....
i ja tez juz sie sama nigdzie nie wybieram, bo troszke sie boje... a juz najbardziej (chociaz to moze lupio zabrzmi), ze bylabym sama w miejscu publicznym i wody by mi odeszly...i musialabym tak saa wracac....jak bym sie obsikala...:sorry:a z nim to bylo by mi razniej:-D

No to kochane można już naszej Madzi gratulować....:tak::-D
do listy też została dopisana....
ja znówz zmykam bo nie wiem co dziś z moimi plecami jest :confused2:

jak co to znów wpadnę napisać wieści jakieś:laugh2:

kasiula popieram :)) mój gin to i tak lepiej liczy bo on uważa że jak się jest w 40tc i 6 dniu to nadal jest jeszcze 40 tc, więc dlatego wpisał mi w kartę ciąży termin na 23.11
ja też po ostatnim usg mam na 23.11 :happy:
no nic, ide poszukac sensownego suwaczka ;-)
piękny ten suwaczek, muszę i ja zobaczyć co na moim wyjdzie jak będę po terminie :laugh2:
Witam :) Kasiula zostaje w szpitalu, jutro być może zaczną wywoływać :) Trzymajcie kciuki!
Trzymam, trzymam, trzymam,
Trzymam, trzymam, trzymam.....................
Jesteśmy z nią myślami

Madziek powodzonka!!!
Madziek już z synkiem w ramionach :happy::happy::happy:

Cześć! Tu mąż Martuśki.
Żonka urodziła dzisiaj o 14.50 zdrową cureczkę 3550 g 58 cm. Niestety jednak przez cesarkę. Okazało się że Mała miała założone tzw. "szelki". To znaczy pępowina owinęła się jej wokół ramion trzymając ją i nie pozwalajac jej się zsunąc ku wyjściu. Teraz żona leży na sali pooperacyjnej, czuje się już dobrze i wszystkie pozdrawia.

Pozdrowienia dla ZONY I CÓRECZKI:-Dładną datę sobie wybrała:tak:

Ojej, moje dziecię strasznie się kręci. Teraz właśnie.. Wpija mi piętki, czy kolanka, aż się boję czy to normalne?? Ostatnio mówili mi, że jak zacznie być nadaktywny to w te pędy do szpitala.. Ale ja sama nie wiem czy to nadaktywność, czy po prostu się kręci, bo mu ciasno okropnie..

Cześć! Tu mąż Martuśki.
Żonka urodziła dzisiaj o 14.50 zdrową cureczkę 3550 g 58 cm. Niestety jednak przez cesarkę. Okazało się że Mała miała założone tzw. "szelki". To znaczy pępowina owinęła się jej wokół ramion trzymając ją i nie pozwalajac jej się zsunąc ku wyjściu. Teraz żona leży na sali pooperacyjnej, czuje się już dobrze i wszystkie pozdrawia.
Gratulacje Martuska!

A ja tez mam swieze wiadomosci... wlasnie mi wody puscily, na szczescie sa czysciutkie!!! Dzwonilam do mojego szpitala, mam czekac na skurcze bo jak na razie to ich brak :o( jak sie ne pojawia to jutro rano mam sie zglosic na 10ta do szpitala.

reklama
Do góry