reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie Dziewuszki:-)

Dopiero teraz się odzywam, bo od rana jakoś nieciekawie się czuję:eek: strasznie mnie brzuch bolał, ale już na szczęście przeszło;-)

Byłam troszkę na powietrzu, bo u Nas dziś piękne słoneczko i fajnie ciepło:-D teraz jak słoneczko zaszło już jest chłodniej, ale i tak fajnie:-) ciekawe jak będzie jutro????:sorry:

Anisen trzymam kciuki, by wszystko było w porządku:-D

Buziaczki Śnieżynki:-)

Cześć Lasencje;-)

Ostatnio rzadko tu zaglądam... Przez 3 dni cierpiałam na jakąś dziwną bezsenność a dzisiaj mam śpiączkę. Nie dość, że spałam 10 godzin w nocy, to dziś cały dzień snuję się jak mucha w smole i przysypiam, gdzie się da.
Jeszcze mnie teściowa wkurzyła rano:wściekła/y:, popłakałam się i teraz oczy mnie szczypią i w ogóle do d...
Siedzę sobie na allegro i oglądam rzeczy dla niemowląt.
Mam nastrój "jestem gruba, brzydka i nikt mnie nie kocha"...

Dzięki:-) Czyli kolejna kostka czekolady wyjdzie mi tylko na dobre?;-)
Ależ oczywiście! Czekolada dobra na mózg:laugh2::laugh2:
Witajcie Dziewczynki:-)
Ja dzisiaj caly dzien na nogach:no:Ide zaraz do kapieli sie wyluzowac a co...;-)
Milego wieczorku:tak:

Witam nowe mamusie:-)

Tobie również życzymy miłego wieczorku, ja też dzisiaj zalatana byłam ale to rano, i rano opisałam dalaczego:-D

Byłam troszkę na powietrzu, bo u Nas dziś piękne słoneczko i fajnie ciepło:-D teraz jak słoneczko zaszło już jest chłodniej, ale i tak fajnie:-) ciekawe jak będzie jutro????:sorry:

Dni mają być słoneczne:tak:

reklama
Do góry