reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
kurcze ni wiedziala mze jest wiecej niz jedna przychodnia Polska w Limeryku, znam tylko medipol..kurcze wrzucialm fotke do avataru ale jej nie widze, czy wy ja widzicie?

o udalo mi sie ale musze pokombinowac bo chcialam wrzucic bardziej aktualne a cos z kompem nie moge sie dzis dogadac...nie chce smniejszyc mi zdjec...;/

Ostatnia edycja:
Kasia uwinęłaś się GRATULACJE MAMUSIU!!!!:-D:-D:-D

hmm chyba wszystkie kawkują:sorry:

justysia ty to masz złote dziecko:tak::tak: wracaj już wracaj, co za dużo to niezdrowo;-):-D:-D

ewekom awatarek widać

a my właśnie wróciłyśmy z kawkowania.troszku zeszło:tak:
laseczki dzięki za miłe popołudnie.
Gosiu kanapeczki pierwsza klasa;-) no i fajnie że dałaś się wyciągnąć na spacerek
Sylcia mam nadzieję że szybko uda ci się dotrzeć do domku
a na dworze już chłodno:-( to po przyjściu dałam małej ciepłego mleczka z miodem i chyba jej zasmakowało bo wysiorbała pół kubka:rofl2:

Kasia gratuluje:-) nie dość że tyle przed terminem to jeszcze dość szybko i sprawnie ci poszło.mam nadzieję że też już się niedługo zawinę bo teraz to wstyd z tym brzucholem chodzić:-D

jak mu tam tak dobrze to niech mnie nie szczuje tymi nocnymi skurczami,bólami krzyża i odchodzącym czopem:sorry: dowcipniś jeden no;-)

Kasia GRATULUJE!!!! niech dzidzia sobie zdrowo rosnie:):)

A Ty Drozdusia tez mam przeczucie ze juz niedlugo bedziesz juz miec swojego syneczka w ramionach bo brzusio juz niziutko pozatym tyle ile Ty spacerujesz to go sama wytrzesiesz heheh:) ciesze sie ze kanapeczki smakowaly, pizza za to sie spalila hahahha no coz nastepnym razem bardziej sie postaram. Ja po powrocie zajadalam sie Twoimi placuszkami bo bylam glodna ze hohoho a malej zrobilam ta kaszke gaw gate i normalnie godzine nad nia siedzialam ale zjadla prawie wszystko, ale ile czasu i nerw mi to zajelo:wściekła/y: ja chyba przez ten jej apetyt to osiwieje:wściekła/y:
Ciekawe kiedy Sylcia do domku wroci no ale chciala isc to co zrobie ja oferowalam podwozke heheh

reklama
Sylcia dziekuje bardzo ;) mam nadzieje ze kiedys sie uda bardzo chetnie;) tylko ze u mnie wchodza w gre tylko weekendziki bo od pon do pt pracuje...jakby ktoras byla w NCW to dajcie znac rowniez zapraszam na kawke ;) w Limeryku bywam 2/3 razy w misiacu choc to zalezy od wolnego czasu i ochotki ;) mam pytanko czy chodzicie gdzies ze swoimi brzdacami na basen? wiecie czy sa gdzies organizowane zajecia dla takich totalnych maluszkow? bo moja malizna bardzo lubi basen i chetnie bym w takich zajeciach uczestniczyla bo sama nie bardzo wiem jak zabrac sie za nauke plywania ;D i tak wogole z takimi maluszkami paro misiecznymi gdzies mozna spedzic jakos fajnie czas w Limeryku? bo zastanawiam sie czy na cos takiego jak tons of fun to chyba za male? moja malizna jeszcze nie raczkuje...

U nas na Corbally jest basenki w sam raz dla maluszkow :)) A co przyjemnosci to hmm niewiem wiem ze sa jakies bawilandie ale to chyba dla takkiego maluszka co potrafii chodzic

dzwoniłam i w medipolu i w polmedzie tylko w weekendy
hmmm:confused2:
a czy któraś z was może mam numer do prestiżu? nie wiem jak to się pisze

Ojj niemam :((

Kasia urodzila dzisiaj w nocy o 2.22
Ogromne gratulacje Kasiu

Gartulacje wielkie !!!

a my właśnie wróciłyśmy z kawkowania.troszku zeszło:tak:
laseczki dzięki za miłe popołudnie.
Gosiu kanapeczki pierwsza klasa;-) no i fajnie że dałaś się wyciągnąć na spacerek
Sylcia mam nadzieję że szybko uda ci się dotrzeć do domku
a na dworze już chłodno:-( to po przyjściu dałam małej ciepłego mleczka z miodem i chyba jej zasmakowało bo wysiorbała pół kubka:rofl2:

Kasia gratuluje:-) nie dość że tyle przed terminem to jeszcze dość szybko i sprawnie ci poszło.mam nadzieję że też już się niedługo zawinę bo teraz to wstyd z tym brzucholem chodzić:-D

Dziekuje za zainteresowanie :)) Juz w domklu jestem od dawna w sumie bylam 18'40 :))

Kasia GRATULUJE!!!! niech dzidzia sobie zdrowo rosnie:):)

A Ty Drozdusia tez mam przeczucie ze juz niedlugo bedziesz juz miec swojego syneczka w ramionach bo brzusio juz niziutko pozatym tyle ile Ty spacerujesz to go sama wytrzesiesz heheh:) ciesze sie ze kanapeczki smakowaly, pizza za to sie spalila hahahha no coz nastepnym razem bardziej sie postaram. Ja po powrocie zajadalam sie Twoimi placuszkami bo bylam glodna ze hohoho a malej zrobilam ta kaszke gaw gate i normalnie godzine nad nia siedzialam ale zjadla prawie wszystko, ale ile czasu i nerw mi to zajelo:wściekła/y: ja chyba przez ten jej apetyt to osiwieje:wściekła/y:
Ciekawe kiedy Sylcia do domku wroci no ale chciala isc to co zrobie ja oferowalam podwozke heheh

Dziekuje bardzo za milusko spedzony dzien kochane :)) ja bylam w domku o 18'40 :))

Do góry