reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Gosiu oby twoje przeczucia były prawdziwe bo ja już w blokach startowych:-D
mam nadzieję że Sophie w końcu zaskoczy z jedzonkiem.no i że placuszki zjadłaś bo są smaczne a nie tylko dlatego że zgłodniałaś;-):sorry:

reklama
Hejka witam sie i ja ;P zanim dokonczyłam z praniem i w ogóle:-D wiecie co Amela ze szkoły przyniosła mi kartki do podpisania i nic by nie było gdyby jedna z nich nie była po Irlandzku:szok::szok: jak jak mam to zrozumieć:eek: Dziewczyny dzięki za wspólnie spędzony czas - prawda kanapki Gosiu wypasik:-p a no i Kasiu GRATULACJE ogromne!!!!!!!!! mam nadzieję że Ty i dziszia czujecie się ok:tak:

Sylcia no to Ty szybko dotarlas do domku!!!

Drozdusia placuszki oczywiscie ze sa pyszne, musisz mi dac dokladny przepis tzn tak mniej wiecej proporcje ile czego i tez bede takie robila:)
I Mysle ze juz na dniach bedziesz w maternity:)
a moja Sophie po tym spacerku znowu powera dostala!!!!!!!! a ja myslalam ze powietrze ulatwia dzieciom zasypianie, chyba ze moje dziecie jest jakies inne...

Kaja ciesze sie ze kanapeczki smakowaly heh tylko nikt nie chwali mojej pizzy:laugh2::laugh2::laugh2: ehhh nastepnym razem lepiej sie postaram, obiecuje!!!
Wogole mialy byc tez dzisiaj lody i tez jakos o nich zapomnialam!!!! Sylwia Ty masz racje jestem roztargiona jak kobieta w ciazy .....o lodach zapomnialam, pizze przypalilam ....:sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Kasia gratulacje!!!!!
padam na pysk dzisiaj... wiecie co nastepnym razem to na miesiac tu przylatuje:-p normalnie jeszcze tylko tydzien zostal jak ten czas szybko leci masakra jakas:sorry:

Justysia nu nu nu,ty nie przeginaj z tymi wyjazdami;-) proszę jak się rozpędziła no:-p

Gosiulka ty się tak tą pizzą nie przejmuj.mi smakowała,a skoro Lola ją pogryzła to znaczy że nie była znowu tak przypalona:rolleyes:
chyba już polegnę.mała śpi od godziny a ja siedzę jak ta sierota zamiast korzystać i spać ile wlezie.tzn pewnie za bardzo nie pośpię bo znowu mnie w dole gniecie ale chociaż poleżę i poodpoczywam

tutaj jak w raju odpoczywam tylko :) nic nie robie nikt mi nic nie karze obowiazki nie czekaja tylko laze odwiedzam mnie odwiedzaja i naprawde 2 tygodnie to za krotko
ale wroce wroce bo sie kasa konczy hihihihi nie no zarcik... trochu mi sie teskni bo przeciez teraz tam jest moj dom no i oczywiscie wy :-p

tutaj jak w raju odpoczywam tylko :) nic nie robie nikt mi nic nie karze obowiazki nie czekaja tylko laze odwiedzam mnie odwiedzaja i naprawde 2 tygodnie to za krotko
ale wroce wroce bo sie kasa konczy hihihihi nie no zarcik... trochu mi sie teskni bo przeciez teraz tam jest moj dom no i oczywiscie wy :-p

Kochana nie watpie ze tam masz sie jak w raju :)) Ale wracaj tu do nas :))

Dziewczyny kanapki pizza herbatka i towarzystwo pysznee :))

a co do laszkow to wzielam sobie dobre rozmiary :))) Te gacie niby jeanso getry rewelka obcisle ladnie upiete a te czarne gacie Mmmmmmm zakochalam sie :)) Jestem bardzo zadowolona i w ogole dziekuje za mily dzien uwolnilyscie mnie od siedzenia w domu i deprechy

reklama

hello babeczki.no co za pogoda:-( ale nic,spacer trzeba tak czy siak zaliczyć.ale najpierw śniadanko.no i czeka na mnie sterta naczyń do umycia:shocked2: wczoraj się nie chciało to cóż:sorry:

hej laski co jest?środek tygodnia i takie pustki?aż się wierzyć nie chce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry