D
daffodill
Gość
A ja klepie w te kulki ale mnie już nudzą. Mam 76 000 na koncie i mi się nie chce już dalej. To już te chomiki są lepsze jak dla mnie - się pośmiać można![]()
jakie chomiki????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja klepie w te kulki ale mnie już nudzą. Mam 76 000 na koncie i mi się nie chce już dalej. To już te chomiki są lepsze jak dla mnie - się pośmiać można![]()
Witam wieczorkiem.
Zdołałam przeczytać Wasze dzisiejsze posty i podziwiam Wasz talent :-)
Dziewczyny się rozpakowują, gratuluję :-) ja to na pewno przenoszę..
Cherie trzymaj się dzielnie...
A z tą grypą to robi się coraz poważniej, w którymś szpitalu leży dziewczyna, co tydzień temu urodziła zdrowe dziecko, ale sama zapadła na tą cholerną grypę.
Może przyjdzie mróz i wymrozi to cholerstwo... bo przy takiej pogodzie jak teraz to te wirusy szaleją jak chcą...
Zanim nadrobie HEHE a nie mowilam ze jak sie zacznie to na całego to były moje slowa !!! :-):-):-)
A tak wogole moim zdaniem zle sie czyta info o nowo narodzonych malenstwach tzn... bo tez sa tam gratulacje i zanim sie odnajdzie posta wogole kto urodzil jak i kogo hehe to tak dziwnie bo martuska urodzila teraz a wczesniej marta chyba blizniaki tak ??? i tak niewiedzialam na poczatku komu kto sklada gratulacje ... fajnie jakby to bylo oddzielone ale to tylko moja luzna propozycja :-) zapewne i tak zostanie tak jak jest hehe no i oczywiscie sie dostosuje ;-)
w sumie to mogloby przymrozic i bylabym spokojniejsza ... ja sie dzis wybralam do apteki i na szczescie nie musialam do niej wchodzic bo bylo tam czarno !!! i jeden ludz chorszy od drugiego !! strach sie bac !!
moge ostatecznie te smski wrzucac tez do wiadomosci ze szpitala zeby bylo latwiej sie zorientowac !!
Zanim nadrobie HEHE a nie mowilam ze jak sie zacznie to na całego to były moje slowa !!! :-):-):-)
A tak wogole moim zdaniem zle sie czyta info o nowo narodzonych malenstwach tzn... bo tez sa tam gratulacje i zanim sie odnajdzie posta wogole kto urodzil jak i kogo hehe to tak dziwnie bo martuska urodzila teraz a wczesniej marta chyba blizniaki tak ??? i tak niewiedzialam na poczatku komu kto sklada gratulacje ... fajnie jakby to bylo oddzielone ale to tylko moja luzna propozycja :-) zapewne i tak zostanie tak jak jest hehe no i oczywiscie sie dostosuje ;-)
cherie dobrze ze juz jestes...
wytrzymej jeszcze troche a nastepnym razem juz wrocisz z malym;-)
mnie tak wymeczylo to siedzenie ze chyba sie musze olozyc bo mi peka kregoslup...
ale jest osobny link przyklejony o nowo narodzonych dzieciach...
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...dniowych-mam-i-malenstw-bez-komentarzy-31603/
i ja tez !!!OJ MEA a my se jutro kończymy 34 tydzień..![]()
Hehe, jestem w trakcie nadrabianiaI kolejna dobra pracująca Obywatelka!
termometr? mi nic nie mówili...
czytałaś nas czy nie masz siły?![]()