reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam wieczorkiem.
Zdołałam przeczytać Wasze dzisiejsze posty i podziwiam Wasz talent :-)

Dziewczyny się rozpakowują, gratuluję :-) ja to na pewno przenoszę..

Cherie trzymaj się dzielnie...

A z tą grypą to robi się coraz poważniej, w którymś szpitalu leży dziewczyna, co tydzień temu urodziła zdrowe dziecko, ale sama zapadła na tą cholerną grypę.

Może przyjdzie mróz i wymrozi to cholerstwo... bo przy takiej pogodzie jak teraz to te wirusy szaleją jak chcą...

w sumie to mogloby przymrozic i bylabym spokojniejsza ... ja sie dzis wybralam do apteki i na szczescie nie musialam do niej wchodzic bo bylo tam czarno !!! i jeden ludz chorszy od drugiego !! strach sie bac !!

Zanim nadrobie HEHE a nie mowilam ze jak sie zacznie to na całego to były moje slowa !!! :-):-):-)

A tak wogole moim zdaniem zle sie czyta info o nowo narodzonych malenstwach tzn... bo tez sa tam gratulacje i zanim sie odnajdzie posta wogole kto urodzil jak i kogo hehe to tak dziwnie bo martuska urodzila teraz a wczesniej marta chyba blizniaki tak ??? i tak niewiedzialam na poczatku komu kto sklada gratulacje ... fajnie jakby to bylo oddzielone ale to tylko moja luzna propozycja :-) zapewne i tak zostanie tak jak jest hehe no i oczywiscie sie dostosuje ;-)

moge ostatecznie te smski wrzucac tez do wiadomosci ze szpitala zeby bylo latwiej sie zorientowac !!

w sumie to mogloby przymrozic i bylabym spokojniejsza ... ja sie dzis wybralam do apteki i na szczescie nie musialam do niej wchodzic bo bylo tam czarno !!! i jeden ludz chorszy od drugiego !! strach sie bac !!

moge ostatecznie te smski wrzucac tez do wiadomosci ze szpitala zeby bylo latwiej sie zorientowac !!

ooo super pomysl bo tak niewiadomo bo moga skladac sklaadac gratulacje caly czas caly czas ktos komus i ciezko sie dogrzebac;-) a tak by bylo szybko :-)

Zanim nadrobie HEHE a nie mowilam ze jak sie zacznie to na całego to były moje slowa !!! :-):-):-)

A tak wogole moim zdaniem zle sie czyta info o nowo narodzonych malenstwach tzn... bo tez sa tam gratulacje i zanim sie odnajdzie posta wogole kto urodzil jak i kogo hehe to tak dziwnie bo martuska urodzila teraz a wczesniej marta chyba blizniaki tak ??? i tak niewiedzialam na poczatku komu kto sklada gratulacje ... fajnie jakby to bylo oddzielone ale to tylko moja luzna propozycja :-) zapewne i tak zostanie tak jak jest hehe no i oczywiscie sie dostosuje ;-)

ale jest osobny link przyklejony o nowo narodzonych dzieciach...
https://www.babyboom.pl/forum/grudz...dniowych-mam-i-malenstw-bez-komentarzy-31603/

cherie dobrze ze juz jestes...
wytrzymej jeszcze troche a nastepnym razem juz wrocisz z malym;-)
mnie tak wymeczylo to siedzenie ze chyba sie musze olozyc bo mi peka kregoslup...

reklama
Do góry