moniSkaBe
Fanka BB :)
Sylwia wozeczek na paskach prawda? :-)
tez chce taki kupic :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie są tak do końca paski, tylko wahacze w plastikowej obudowie. Wiem po mojej przyjaciółce, że to świetny!!!!wybór na nasze polskie chodniki. Ona ma 4 miesięczną córcię i razem chodzimy sobie na spacerki (ja poznaję moje osiedle od strony logistycznej, bo oczywiście jest mnóstwo miejsc, gdzie nie da się wjechać wózkiem) i obserwujemy inne wózeczki. I mam taką obserwację, że wiele wózków, tzw. "wypasionych" nie ma amortyzacji i na nierównym chodniku dzieciątko skacze w nich, a Hania (córcia mojej przyjaciółki) w ogóle nie odczuwa nierówności. Poza tym widzę jak ważna jest duża gondola- dziecko mieści się spokojnie w wózku, ma miejsce żeby się trochę poruszać i kocyk można połozyć, więc widzę, że ten wózek jest strzałem w 10!!!!doszłam do wniosku, że najważniesza jest wygoda dziecka, a nie moje "szpanowanie" supermodelem wózka, więc decyzję z K podjęliśmy i będziemy wkrótce zamawiać. A cena jest też przystępna - 1400 zł ze spacerówką i nosidełkiem.Sylwia wozeczek na paskach prawda? :-)
Właśnie ja myślę o gondoli, bo muszę dokupić i jest do mojego wózka m.in. czarna. Podoba mi się, ale boję się, że jak słońce się oprze na budce, to będzie strasznie gorąco maluchowi...Z drugiej strony... w lecie w 2010 r będzie jeszcze gondola - jasna w środku więc się nie nagrzeje. Spacerówka w zimie (mniej bród będzie widać ;-) ) a następne lato to pewnie już lżejsza spacerówka.
A propos różowości... właśnie przyszedł do mnie różowy kombinezonik![]()
![]()
My własnie takie chcemyjezeli moge cos polecic to ja dla Sebusia kupowalam takie lozeczko , jestem z niego zadowolona i cena bardzo przystepna
WYPRAWKA ŁÓŻECZKO + POŚCIEL +PIANKA KOKOS (821069979) - Aukcje internetowe Allegro