reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry:-)
W Irlandii leje, wieje... okropnie
Mówicie, że niedługo trzeba się będzie wziąć za porządki przedświąteczne - racja;-) Tym bardziej, że teraz przy dwójce Maluchów może być się ciężko ogarnąć w 2-3dni
Czy jak skończysz to pochwalisz się efektem? Bo ja chętnie bym poczytałam o taki "problemie"

Powodzenia dla tych uczących się, lepszego samopoczucia dla tych w nie najlepszym nastroju i ogólnie miłego dnia dla wszystkich:-)
W Irlandii leje, wieje... okropnie

Mówicie, że niedługo trzeba się będzie wziąć za porządki przedświąteczne - racja;-) Tym bardziej, że teraz przy dwójce Maluchów może być się ciężko ogarnąć w 2-3dni

Martussa zapowiada się bardzo ciekawieja sie biorę za pisanie pracy pod szumnym tytułem: [FONT="] Konflikt między macierzyństwem a aktywnością zawodową a poczucie jakości życia.[/FONT]

Powodzenia dla tych uczących się, lepszego samopoczucia dla tych w nie najlepszym nastroju i ogólnie miłego dnia dla wszystkich:-)
maltanka
Fanka BB :)
będą codziennie prezentów szukać pod choinką:-)A pomyslalyscie co nasze dzieci beda wyprawialy z choinka,az strach sie bac![]()

ja się zastanawiam gdzie by tu choinkę postawić żeby mały miał ograniczony dostęp
maltanka
u mnie na razie nie pada, ale pogoda nie zachęca do spacerów, strasznie wieje. nam pozostaje siedzenie w domu:-(W Irlandii leje, wieje... okropnie![]()
a wczoraj mi przyszły próbki Pampersów Premium Care. szczerze mówiąc nie widzę żadnej różnicy poza ceną.
mikimauro
Dzień dobry:-)
W Irlandii leje, wieje... okropnie![]()

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oj to ten czas, kiedy dzieciaki są wszędzie i wszystko chcą spróbować tylko nie jedzenie
Tatuś w roli Strażnika Malucha rzadko się sprawdza i zawsze coś może umknąć jego uwadze
A tak poważnie to naprawdę trzeba mieć oczy w koło głowy, żeby nie stało się nieszczęście
Dobrze, że się jeszcze wtedy nie umiał dobierać do cukierków, bo teraz to może być problem i tylko papierki będą wisiały

Pamiętam jak Victor był w wieku Olivera i były to pierwsze święta dla niego. Choinka była przez pierwsze kilka dni ogrodzona krzesłami, a na dole wisiały te nietłukące się, plastikowe bombki, które potem służyły jako świetna zabawka. Codziennie kilka razy wieszałam na nowo ozdoby, bo zamiast na choince były w całym pokojuA pomyslalyscie co nasze dzieci beda wyprawialy z choinka,az strach sie bac![]()

Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
niopu
a wczoraj mi przyszły próbki Pampersów Premium Care. szczerze mówiąc nie widzę żadnej różnicy poza ceną.

A poczytać dam, a jakże;-) jak tylko badania się uda zrobić i obronić w lutym (!)

mikimauro
yawla- kochana,, dużo zdrówkadla Bartusia

jolek- dobre papu...mozna liczyć na męża... trzymajcie się, ząbkowanie to masakra

Mysia-na pewno liczebność świecidełek i bąbek zmaleje.Ja Wam podpowiem, ze kupiłam sztuczną kiedy Majasie urodziła, widziałam u koleżanki jak jej dziecięwpierniczało igły od świerka, a przecież wiadomo ze spadającały czas, dziecka nie upilnujesz.Mimo że kocham świerkowe choinki, to jeszcze w tym roku będzie sztuczna, za to zawsze mam stroik ześwierku na stole.
Wolfia- u nas dokładnie tak samo, na dole plastikowe małoatrakcyjne bombki, potem i tak setki razy zawieszane na choinke

jolek- dobre papu...mozna liczyć na męża... trzymajcie się, ząbkowanie to masakra

Mysia-na pewno liczebność świecidełek i bąbek zmaleje.Ja Wam podpowiem, ze kupiłam sztuczną kiedy Majasie urodziła, widziałam u koleżanki jak jej dziecięwpierniczało igły od świerka, a przecież wiadomo ze spadającały czas, dziecka nie upilnujesz.Mimo że kocham świerkowe choinki, to jeszcze w tym roku będzie sztuczna, za to zawsze mam stroik ześwierku na stole.
Wolfia- u nas dokładnie tak samo, na dole plastikowe małoatrakcyjne bombki, potem i tak setki razy zawieszane na choinke
Ostatnia edycja:
reklama
maltanka
Dobrze, że się jeszcze wtedy nie umiał dobierać do cukierków, bo teraz to może być problem i tylko papierki będą wisiały![]()