reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Sylwia wozeczek na paskach prawda? :-)
tez chce taki kupic :-)
To nie są tak do końca paski, tylko wahacze w plastikowej obudowie. Wiem po mojej przyjaciółce, że to świetny!!!!wybór na nasze polskie chodniki. Ona ma 4 miesięczną córcię i razem chodzimy sobie na spacerki (ja poznaję moje osiedle od strony logistycznej, bo oczywiście jest mnóstwo miejsc, gdzie nie da się wjechać wózkiem) i obserwujemy inne wózeczki. I mam taką obserwację, że wiele wózków, tzw. "wypasionych" nie ma amortyzacji i na nierównym chodniku dzieciątko skacze w nich, a Hania (córcia mojej przyjaciółki) w ogóle nie odczuwa nierówności. Poza tym widzę jak ważna jest duża gondola- dziecko mieści się spokojnie w wózku, ma miejsce żeby się trochę poruszać i kocyk można połozyć, więc widzę, że ten wózek jest strzałem w 10!!!!doszłam do wniosku, że najważniesza jest wygoda dziecka, a nie moje "szpanowanie" supermodelem wózka, więc decyzję z K podjęliśmy i będziemy wkrótce zamawiać. A cena jest też przystępna - 1400 zł ze spacerówką i nosidełkiem.
A wracając do wahaczy- to jest REWELACYJNE rozwiązanie:tak:

Poza tym zobaczyłam w sklepie kolor beżowy (504 na stronie www) w kwiatuszki i się w nim zakochałam. Chcę, żeby moja córcia miała piękny, jasny, wiosenny wózeczek....I taki będzie miała:)

Dziewczynki, mam pytanko: właśnie przeglądam na allegro rzeczy dla niemowlaczka i zastanawiam się nad zakupem paru rzeczy (nowych): policzyłam sobie, że za 10 rzeczy (na początek po 1 sztuce) zapłacę z kosztami przesyłki 100 zł:-)wychodzi mi więc, że każda rzecz po około 10 zł, więc taniej niż w sklepie. Jakie macie doświadczenia w zakupach ubranek niemowlęcych przez internet?? Trochę się obawiam, ale z drugiej strony i tak trzeba maleństwu na początek kupić po chociaż 3-4 rzeczy z najmniejszego rozmiaru, więc chyba ta stówka to nie wydatek...co myślicie??

Z drugiej strony... w lecie w 2010 r będzie jeszcze gondola - jasna w środku więc się nie nagrzeje. Spacerówka w zimie (mniej bród będzie widać ;-) ) a następne lato to pewnie już lżejsza spacerówka.
Właśnie ja myślę o gondoli, bo muszę dokupić i jest do mojego wózka m.in. czarna. Podoba mi się, ale boję się, że jak słońce się oprze na budce, to będzie strasznie gorąco maluchowi...

Chyba nie powinno? Buda pochłonie ciepło ale nie odda go do wewnątrz więcej niż taka w innym kolorze? Zawsze jakby Ci się zdarzyło dłuuuugie nasłonecznianie wózka (nie wiem np na plazy?) to możesz przykryć budę pieluchą tetrową :-)

A propos różowości... właśnie przyszedł do mnie różowy kombinezonik :sorry2: :-p

A propos różowości... właśnie przyszedł do mnie różowy kombinezonik :sorry2: :-p

a propos różowych kombinezonów zatem...moja babcia zadzwonila do mnie z wielkiem przejeceim ze kupila małej sliczny kombinezon na wyjscie ze szpitala...no i przywiozla go wczoraj..a kombinezon okazal sie byc dla ok 18-24 miesiace :laugh2: ale sie starala:-)

reklama
Wyprobowalam dzis swoj nowy zakup wozkowy na miescie ( oczywiscie z synem i spacerowka :) ) . Rewelacja , ten wozek poprostu plynie, amortyzacja jest niesamowita :)

Koza71 ja kupilam wlasnie emmaljunge glownie ze wzgledu na funkcjonalnosc, mnie sie ona tak wizualnie nie do konca podoba , jest napewno sporo ladniejszych ale jezeli chodzi o prowadzenie wozka i wygode dla dziecka to mysle ze to jeden z lepszych wozkow :)
poza tym jest mam dwie spacerowki starszego Syna jakbym potrzebowala czegos mniejszego lub bardziej zwrotnego

moj Syn urodzil sie 25.02 i ja juz go latem wozilam w spacerowce, rozkladanej plasko lub lekko podniesinej, w gondoli bylo mu za goraco i ledwo sie miescil w lipcu
przypuszczam ze na wakacje wiekszosc z marcowek przesniesie juz dzieci do spacerowki

Do góry