reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny...ratujcie.....normalnie juz nie daje rady z moja dwojka.....poprostu dwa male wcielone diably.....:szok::szok:
Placza i jecza na przemian.......:no::no::no: i to juz tak od godziny....najchetniej to bym wyszla i je zostawila same...:szok::szok::szok:

reklama
Nieslysze wlasnych mysli ........

Tsarino...u nas ta szczoteczka sie nie sprawdza...dziewczyny za zadne skarby na swiecie nie daja sobie wlozyc palca do buzi.....:no::no: Ja mam taka.....

A teraz ostatnio kupilam taka zwykla malutka szczoteczke i dziewczyny uwielbiaja jak im sie po dziaselkach "jezdzi"

Wisdom Kids Step-by-Step Toothbrush 0-2 Years - Boots

A raczka to gryzaczek......wiec dziewczyny maja zabawe....:tak:

Bozesz ale jestem okropna ...zamknelam dzwi od pokoju bo juz niemoge wysluchac tych placzow.....:szok::szok::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na szczęście za bardzo nie poszalałyście i gładko poszło
Jolu gratulacje ząbków i to dwa na raz
moniqsan no wiesz taka niewinna szczoteczka i takie myśli :-D:rofl2:a i gratulujemy nowych sylab :tak:

Filipek jakoś dotarł do wieczora był marudny i pilnowałam żeby rączek nie pchał do buzki ale widziałam że ten języczek nie był już taki sztywny a teraz czekam aż go wywali na brodę mam nadzieję że jutro to zobaczę :-p

kasiu - oby Filipek szybko zapomnial o tym co go dzisiaj spotkało:tak::happy:. I oby "bubu" szybciutko się zagoiło.

Jola - gratulacje dla Ali - nono 2 ząbki - super:tak::-):-):-):-)!!!
Niestety nie wiem jak mogłabym Ci pomóc w uspokojeniu piekielnej dwójeczki, ja mam czasami problem w ujarzmieniu pojedynczego diabelniaka:sorry:... Cierpliwości i nowych pokladów sil Ci zyczę - buziaki :****

Tsarina - noo dla WAS to OGROMNE GRATULACJE składam.. Jola pisała o Ladygab (która ma córeczkę o miesiąc starszą od Izy), a Wy już posiadacie 5 ząbków a kolejne 2 czekają w kolejce - jestem pod wrażeniem:tak::szok::-D:-D:-D

a My dziś padłyśmy po długaśnym spacerku, i ciężkim obiadku - dziś znowu kupiłam pierożki z świetnej garmażerki - mniammmm.
Wstałyśmy z Jagą o 20:20... A teraz próbujemy ją pomęczyć do czasu kapieli i kolejnego spania...

Także ja dzisiaj raczej długo z Wami nie popiszę.

Małgoss - pytałaś, czy jak uśpie Jagę to mogę wstać - otóż.. nie bardzo - zawsze po wieczornym usypianiu jak od niej odejdę to maxymalnie po poł godziny moja Niunia ma oczka jak 5 złotych i zabawa zaczyna się od nowa...

a co do klubu AA - dziś znowu zrobiłam sobie małą dawkę gina... No i poszłam spać, hehehehe:-D:-D:-D Kurcze - normalnie alkoholiczka sie ze mnie robi...

Nieslysze wlasnych mysli ........

Tsarino...u nas ta szczoteczka sie nie sprawdza...dziewczyny za zadne skarby na swiecie nie daja sobie wlozyc palca do buzi.....:no::no: Ja mam taka.....

A teraz ostatnio kupilam taka zwykla malutka szczoteczke i dziewczyny uwielbiaja jak im sie po dziaselkach "jezdzi"

Wisdom Kids Step-by-Step Toothbrush 0-2 Years - Boots

A raczka to gryzaczek......wiec dziewczyny maja zabawe....:tak:

Bozesz ale jestem okropna ...zamknelam dzwi od pokoju bo juz niemoge wysluchac tych placzow.....:szok::szok::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jolu szczoteczkę mam taka samą(zwykłą) i Fifi jak ja widzi to aż w wannie podskakuje-uwielbia masażyk.Przykro mi,ze dziewczynki dzisiaj nieznośne:-( ale czasem są takie dni.taki już nasz los:frown:.Ty przynajmniej bedziesz kiedyś miała w nich oparcie ja tylko w synowych:-(

Kurcze dziewczyny dzisiaj swieto mlodego wina a tu puchy takie no nieladnie:tak: tzn ja nie omieszkam wyoic szklaneczki czerwonego wytrawnego ale mam tylko Wloskie ale tez tegoroczne wiec mysle,ze ujdzie w tloku:tak:
Gratuluje zabkow wszystkim zebuszkom moj Krzysio marudny juz trzeci dzien takze mysle ze to juz juz niedlugo:tak:
Ja juz pytalam was wczoraj o szczoteczki bo ja kupilam tydzien temu taka zwykla z gryzaczkiem i teraz w kapieli Krzysio jest w siodmym niebie:tak:

mój właśnie powiedział że przez to BB alkoholiszką zostane :sorry:
aga_k_m ty jesteś z Bolesławca ?

hahaha -tak -jestem z B-ca:tak::-):-):-) Spotykamy sie???

za niedługo wybieramy się do Legnicy (do galerii Piastow, na Chojnowską no i do tych sklepów wokół Auchana) - u nas niestety marny wybór zakupowy...No i M ma problem w wyborze butów - rozmiar 48...

reklama
Aga.k.m....dziekuje Ci za gratki......a u mnie nareszcie sie uciszylo i Alicja zasnela a Amelia jeszcze sie kreci ..no ale chociaz juz nie placze......
bo juz 4 razy dzis bralam przeciwbolowe bo niedosc ze strasznie sie czuje to jeszcze glowa mi peka od samego rana.....
A na te pierozki to i narobilas smaczku......a z serem moze.....bo ja uuuuwielbiam z serem.....:tak::tak::tak:

Mamamatysia, Florencja...wlasnie ja to juz kupilam ta malutka szczoteczke chyba juz ze dwa miesiace temu a teraz niedawno kupilam druga bo byla walka....ale dziewczyny naprawde ...leza i sie nieruszaja jak im sie masuje dziasla....zreszta moje panny to uwielbiaja jak im sie uszy czysci lub obcina paznokcie.....ani drgna....:tak::tak::tak:

Moniqsan.....oj szkoda ze tata nie bedzie widzial jak cora szaleje....to wlasnie sa uroki siedzenia non stop z maluchami.....nic nam nie umknie.......
Widzisz .....moze zabkow jeszcze Lili nie ma ale za to gadulka z niej sie robi....:tak::tak::tak:

Kasiu....Tobie tez dziekuje ........a Fifi napewno jutro na przywitanie z rana wypnie jezyczek do samej brody.....:tak:
Moja Alicja zaczela nawet sie ciagnac za jezyk...wysowa go a pozniej lapka ciagnie..jak jej sie przerywa to ryk....:shocked2::shocked2:

A no i musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia moich diablatek.......na slowko kiss kiss daja prawa raczke do pocalowania.......:-):-):-)

Dziewczyny ...mowie Wam jaka cisze mam.......normalnie dziekuje Bpgu ze juz poszly spac bo chyba bym niewytrzymala kolejnej godziny....:no::no:

Ostatnia edycja:
Do góry