reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

urodziny.jpg

Czarnuszka88 Wszystkiego naj naj naj naj naj naj lepszego :) Spełnienia marzeń!​

reklama
Musze najpierw zdac relacje a potem nadrobie to co naskrobałyscie:-)
no i .....będzie DZIEWCZYNKA:-D mąż widział piękną brzoskwinkę i jest to 100% dziewczynka:-)

witajcie
czarnuszka STO LATEK, UŚMIECHU NA TWARZY I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA
dronka 83 gratulacje witaj w gronie mamuś córeczek:)
ja też śpię etapami godzina spania pól leżenia, męka dzieciaki brykają dobrze, że na zmianę

dziś rano w wiadomościach był jakiś fragment o świńskiej grypie nie dosłyszalam co prawda, ale wiem, że w ciężkim stanie leży kobitka w ciazy bliźniaczej normalnie się przerazilam...jak się śmiałam, że za rok wymyślą kocią grypę to teraz coraz bardziej się opamiętuję nie latam po sklepach w godzinach gdzie jest najwięcej ludzi, no i uważam na siebie, żeby się nie przegrzać na spacerze, ale z drugiej strony co rok jest epidemia grypy, a w te mutacje do końca chyba nie wierzę, po trochę to nagonka koncernów farmaceutycznych...

od wczoraj wzięłam się za czytanie "Monopol na zbawienie" Szymona Hołowni, kto go zna domyśli się, że książka jest przednia, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć, ale i przemyśleć wiele...

miłego dnia brzucholki, lecę sprzątać w domu to zawsze coś jest do roboty

czarnuszka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! DUŻO ZDRÓWKA, MIŁOŚCI I WŁASNEGO KĄTA;-) CI ŻYCZĘ:tak::tak:

missiiss super, że sią Krzysiek zgodził i teściówka czai o co chodzi;-) strasznie się cieszę:tak:

A ja wstałam dzisiaj jakaś zamulona, spałam całą noc i ani razu nie wstawałam na siku:szok: właśnie dzięki temu uroseptowi mniej taka latam. Ale sen miałam jakiś taki głupi i cieżki i czuję się taka wymęczona teraz.

Mój Ł pojechał do swoich rodziców wczoraj, więc spałam sama.. i tak dziwnie mi był i smutno.. I nie wiem jeszcze czy wraca dzisiaj czy jutro:-(

Mnie właśnie martwi to twardnienie brzucha, zazwyczaj właśnie na noc mi się taki robi twardy i ciężko się wtedy ruszać. Wczoraj wziełam dwie nospy i dodatkowy magnez i trochę mi ulżyło. Niby nic nie robię takiego przez cały dzień, ale chyba powinnam trochę poleżeć czasami, jak zalecił mi lekarz ostatnio jak odwiedziłam IP.

Nie mogę się jeszcze zdecydować co dzisiaj ugotować, szczerze mówiac to wogóle nie chce mi sie dzisiaj stać przy garach i ogólnie nic mi się nie chce, jakoś tak bleee.... nie lubię po prostu jak nie ma mojego Ł w domu na weekendzie, chociaż mnie czasem wkurza, to wolę sie z nim pokłócić niż jak jesteśmy daleko od siebie.

Miłego dnia kochane!

Cieszymy sie przeogramnie:-D:-D Dziewczynki królują, a chlopcy będą mieli w czym przebierać :-) Co do imienia to M chcę Hanię ja Alicję ale pewnie nam sie jeszcze zmini..ale na początek można tak wpisać w listę:tak:

Wszytko ok z moją szyjką ma 3,5 cm :szok: a tak sie bałam ze mam za krótką a to chyba dłuuuuga:rofl2: Widzileismy serduszko, aorte, zołądek, móżg itd ale niepokoi mnie ze gin wracal do kości nosowej z 5 razy bo wychodziła jej 0,55 a czy któraś z was miala miarzoną w 21tc ?? bo powiedziala ze w 21 tyg moze tak byc bo powinna w 22 0,6 wyjść wiec troche sie zaniepokoilam a na necie nie moge znaleść poprawnej wartości w 21tc:/

reklama
ja nie wiem jak to jest z tą kością nosową, mi tylko gin przy badaniu powiedział: "a tu widać kość nosową";-) Także tyle wiem na temat tej kości...

Do góry