Witam babeczki
ja już wstałam wmiarę dawno - pojechaliśmy z M kupić satelitke zebym w tym ostatnim miesiącu się nie wynudziła w domku , bo szkoła prawie zaliczona, wyprawka uzbierana to co ja bym biedna robiła hihihih ;-)
Nadrobie Was później bo teraz pedzie na obiadek do teściowej i na ciacho
Miłego popołudnia zyczę
ja już wstałam wmiarę dawno - pojechaliśmy z M kupić satelitke zebym w tym ostatnim miesiącu się nie wynudziła w domku , bo szkoła prawie zaliczona, wyprawka uzbierana to co ja bym biedna robiła hihihih ;-)

Nadrobie Was później bo teraz pedzie na obiadek do teściowej i na ciacho
Miłego popołudnia zyczę

w 3 dni niby limit wykorzystałam nie wiem jak to jest możliwe i wczoraj zerwaliśmy umowę i do stycznia muszę go mieć 
Tzn. że jak oddycha to czuje ten dziwny zapach nie że on tym zapachem pachnie czy coś. Dla porównania, wcześniej czuł lakiery i akryle (to zapachy jego pracy) a teraz czuje dziwny zapach porównuje go do czegoś gorzkiego
nie chce narażac 2-latka na takie choroby a widaomo starsze dzieci inaczej się leczy itp.bynajmiej inne leki mozna podawać a takie małe dziecko no wiemy ciężko sobie radzi z chorobami
Choć przyznam, ze na cały dzień nie puściłabym dziecka do przedszkola gdy siedzę w domu. Brakuje w Polsce właśnie takich playschool jak są na zachodzie. Mój Szymon chodzi na 3h 3razy w tyg póki co. Spędza aktywnie czas z rówieśnikami. I dużo się uczy, nawet zna już alfabet po ang
mój synek też juz ponat 90 dokładnie hmm chyba 91 cm(jak M ostatnio mierzył )a wage dokładnie 02.07.2009 miał 12.5 i widze jak dalej przybiera kluska duża co myśle że ma teraz duuuzo więcej
Alergolog zmienił mu tydzien temu leki wziewne i dał uodparniajace ,a tu znów infekcja.Gdym mogła to bym go do szkoły nie puszczała i przynajmniej by nie chorował Zastanów sie czy nie przetrzymac Oliwci w domu przez jakis czas