Witam babeczki  

ja już wstałam wmiarę dawno - pojechaliśmy z M kupić satelitke zebym w tym ostatnim miesiącu się nie wynudziła w domku , bo szkoła prawie zaliczona, wyprawka uzbierana to co ja bym biedna robiła hihihih ;-)

Nadrobie Was później bo teraz pedzie na obiadek do teściowej i na ciacho 

Miłego popołudnia zyczę

ja już wstałam wmiarę dawno - pojechaliśmy z M kupić satelitke zebym w tym ostatnim miesiącu się nie wynudziła w domku , bo szkoła prawie zaliczona, wyprawka uzbierana to co ja bym biedna robiła hihihih ;-)

Nadrobie Was później bo teraz pedzie na obiadek do teściowej i na ciacho
Miłego popołudnia zyczę

w 3 dni niby limit wykorzystałam nie wiem jak to jest możliwe i wczoraj zerwaliśmy umowę i do stycznia muszę go mieć
 w 3 dni niby limit wykorzystałam nie wiem jak to jest możliwe i wczoraj zerwaliśmy umowę i do stycznia muszę go mieć 
 Tzn. że jak oddycha to czuje ten dziwny zapach nie że on tym zapachem pachnie czy coś. Dla porównania, wcześniej czuł lakiery i akryle (to zapachy jego pracy) a teraz czuje dziwny zapach porównuje go do czegoś gorzkiego
 Tzn. że jak oddycha to czuje ten dziwny zapach nie że on tym zapachem pachnie czy coś. Dla porównania, wcześniej czuł lakiery i akryle (to zapachy jego pracy) a teraz czuje dziwny zapach porównuje go do czegoś gorzkiego
 nie chce narażac 2-latka na takie choroby a widaomo starsze dzieci inaczej się leczy itp.bynajmiej inne leki mozna podawać a takie małe dziecko no wiemy ciężko sobie radzi z chorobami
nie chce narażac 2-latka na takie choroby a widaomo starsze dzieci inaczej się leczy itp.bynajmiej inne leki mozna podawać a takie małe dziecko no wiemy ciężko sobie radzi z chorobami Choć przyznam, ze na cały dzień nie puściłabym dziecka do przedszkola gdy siedzę w domu. Brakuje w Polsce właśnie takich playschool jak są na zachodzie. Mój Szymon chodzi na 3h 3razy w tyg póki co. Spędza aktywnie czas z rówieśnikami. I dużo się uczy, nawet zna już alfabet po ang
 Choć przyznam, ze na cały dzień nie puściłabym dziecka do przedszkola gdy siedzę w domu. Brakuje w Polsce właśnie takich playschool jak są na zachodzie. Mój Szymon chodzi na 3h 3razy w tyg póki co. Spędza aktywnie czas z rówieśnikami. I dużo się uczy, nawet zna już alfabet po ang

mój synek też juz ponat 90 dokładnie hmm chyba 91 cm(jak M ostatnio mierzył )a wage dokładnie 02.07.2009 miał 12.5 i widze jak dalej przybiera kluska duża co myśle że ma teraz duuuzo więcej
mój synek też juz ponat 90 dokładnie hmm chyba 91 cm(jak M ostatnio mierzył )a wage dokładnie 02.07.2009 miał 12.5 i widze jak dalej przybiera kluska duża co myśle że ma teraz duuuzo więcej 

Alergolog zmienił mu tydzien temu leki wziewne i dał uodparniajace ,a tu znów infekcja.Gdym mogła to bym go do szkoły nie puszczała i przynajmniej by nie chorował Zastanów sie czy nie przetrzymac Oliwci w domu  przez jakis czas
Alergolog zmienił mu tydzien temu leki wziewne i dał uodparniajace ,a tu znów infekcja.Gdym mogła to bym go do szkoły nie puszczała i przynajmniej by nie chorował Zastanów sie czy nie przetrzymac Oliwci w domu  przez jakis czas