Gosieekk
Fanka BB :)
Dziewczyny strasznie mnie boli ten kręgosłup, szczególnie odcinek lędźwiowy i krzyżowy
Jak mogę sobie ulżyć?? Nie ma kto mnie pomasować więc to odpada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak tu się obżerać, jak żołądek wielkości groszku mi się zrobił. Słodyczy nie jem za dużo. Białej mąki w ogóle prawie. Chyba jedyna rada, to urodzić.Nie nazerac sie na raz za duzo. Dwa to co Kaja napisala, starac sie nie jesc slodkiego. Co do nieczego z bialej maki sie nie zgadzam.
Ty nam Kacha zdrowiej szybciutko i nie myśl o skracającej się szyjce. Poza tym Młoda jest silna i zdrowa i zapewne jest tam jej dobrze w brzuszku, więc tak szybko z Ciebie nie wyjdzie. Pozdrawiam gorąco.Hej Kobietki:-)
U mnie jak zwykle pod górkę, już myślałam, że jest lepiej, a w nocy tak się dusiłam, że znowu mnie całe podbrzusze kuje. Próbowałam dzisiaj rano jeszcze jakoś przyspieszyć wizytę u GP, ale nie da rady i co gorsze dowiedziałam się, że będę miała wizytę nie z moją GP, a z jakąś inną, bo moją też choroba dopadłaKurcze boję się, że przez ten kaszel to mi się szyjka skróci i Młoda za wcześnie się urodzi :-( No, ale nie będę wywoływać wilka z lasu i muszę zacząć myśleć o czymś pozytywnym, bo ostatnio to tylko non stop się dołuję i sama siebie nie poznaję
Życzę Wam Dziewczyny dobrych humorów![]()
Chyba nawet jakbym plastik żarła to i po nim mieć będę. Pali po wszytskim bez wyjątku
Nie pomaga nic . Gumy jedynie trochę neutralizują
Ja się miałam nie nażerać a od wczoraj normalnie masakra ciągle głodna i mi smaki z początku ciąży wróciły i mogłabym wiadrami pomidorki wcinać
Mój się śmieje że nabieram koloru czerwonego.

Ale najwazniejsze ze dzidzia w porzadku i chyba na kolosa sie nie zapowiada, to lepiej dla Ciebie.na bezsenność - nic nie mam - i budze sie dosłownie co godzina, albo poprostu nie śpie od 3.00, do tego mi strasznie gorąco - między piersiami dosłownie jestem cała mokra.
Witajcie styczniowe mamusie
Ja mam termin na 6 stycznia i spodziewam się dwóch łobuziaków.
Mam nadzieję że za niecałe kilka tygodni będę mogła dołączyć do grona dumnych styczniowych mam
Co do wózków to zaczęłam się zastanawiać na 4-kołowym X-Landerem odkąd go zachwalacie, ale jeszcze myślę o Roan Maricie, no a jak znam życie to w sklepie jeszcze mi się coś spodoba innego;-)lubie klasyczne wózki 4-kołowe (wszystkie koła jednakowej wielkości)
Muszę się Wam pochwalić, że w weekend weszłam sobie na forum regionalne, coby informacji zasięgnąć o porodach w moim jedynym miejskim szpitalu, a tam dziewczyna pisze, że była zapisana do szkoły rodzenia, ale się przeprowadziła, więc jeśli ktoś by reflektował, to chętnie miejsca odstąpi....no i się załapałam :-)
Zaczynam 3 grudnia.
Dziewuszki czy wam tez tak goraco? ja sie normalnie jak świnia poce![]()
Wiecznie chodzę rozgrzana i spocona - okna otwieram, wietrzę, kaloryfery skręcam - a mój maż chodzi po mnie i wszystko zamyka i mówi, że mi odbiło, bo ja zmarźlak niesłychany przez całe życie, a tu nagle taka gorącz...
Chleb z musztardą![]()
sylwia100 mi pomaga zimne mleko ale ja zgage to mialam doslownie kilka razy
Hej Kobietki:-)
U mnie jak zwykle pod górkę, już myślałam, że jest lepiej, a w nocy tak się dusiłam, że znowu mnie całe podbrzusze kuje. Próbowałam dzisiaj rano jeszcze jakoś przyspieszyć wizytę u GP, ale nie da rady i co gorsze dowiedziałam się, że będę miała wizytę nie z moją GP, a z jakąś inną, bo moją też choroba dopadłaKurcze boję się, że przez ten kaszel to mi się szyjka skróci i Młoda za wcześnie się urodzi :-( No, ale nie będę wywoływać wilka z lasu i muszę zacząć myśleć o czymś pozytywnym, bo ostatnio to tylko non stop się dołuję i sama siebie nie poznaję
Życzę Wam Dziewczyny dobrych humorów![]()
Dziewczyny strasznie mnie boli ten kręgosłup, szczególnie odcinek lędźwiowy i krzyżowyJak mogę sobie ulżyć?? Nie ma kto mnie pomasować więc to odpada
![]()
Dziewuszki czy wam tez tak goraco? ja sie normalnie jak świnia poce![]()

wkońcu mógłby poszaleć na "chiszpanina" czy jak to się mówi 

ale życzę Ci wszystkiego najlepszego o czym marzysz a, że wiadomo o czym - to aby Twój synek był waszym największym szczęściem w życiu ;-);-)

Mój to by mógł w sumie poszaleć. Ja mam cycole większe od mojej mamy
Wg. amerykańskiej miary mam 75E Wg. angielskiej 75F
Polskich biustnoszy nie noszę od 3go miesiąca bo zawsze ktoś mi kupił czy przysłał. Najlepiej jak wieczorem się rozbieram do spania, M zazwyczaj już leży w łóżku to robię Mu małe przedstawienie jak się smaruję balsamem
Czasem nie wytrzymuje i wyrywa mi ten balsam i sam mnie smaruje