reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Dziewczyny!
Ale żeście naprodukowały!
Ja właśnie wróciłam z USG i synuś zdrowy,waży 1589g czyli tak chyba normalnie chociaż szczerze myślałam że więcej będzie ważyć.Wyszło ze jestem w 30-31 tyg ciąży czyli termin zostaje koniec stycznia.
A i standardowo buzia zakryta rączkami ale jajka na wierzchu:-D

reklama
Cześć
Ja dzisiaj zabrałam się za pierniki, a teraz nie mogę się ruszać:rofl2: jutro tylko lukrowanie i gotowe:tak:
Joasia, mój Szym oczywiście znowu niedomaga. W nocy dostał gorączki ale rano już nie miał, no i standartowo mokry kaszel:confused2:
Agbar77, życzenia z okazji rocznicy:-)
amr16, Malwinka28 witajcie:-)
justys85, Dormark gratuluje wizyt

Witakjcie kobitki poniedziałkowo:-D
Weekend spędziłam bardzo miło z mężem:-) musiałam się nim nacieszyć, bo pojechał w delegacje i trochę go nie będzie;-) Ale widze, że nie próżnowałyście tutaj, będe miała co czytać;-)
Myślałam, że będe dziś siedziała cały dzień przy kompie, a tu jak się zgadałam z koleżanką przy kawce, tak dopiero wróciłam do domciu (od rana):-p:-D kota nie ma - myszy harcują:-p:rofl2:

witam ja dzis dotoczyłam sie do gina....szyjka sie nie skrac a ujscie szyjki zamkniete,moj bol krocza jak go opisywalam to naszczescie nie rozchodzenie sie spojenia łonowego tylko rozchodzenie sie wiązadeł czyli naturalne przygotowywanie sie ciała do porodu,słuchalismy serduszka niuni:tak: lekarz powiedział ze jak urodze wg usg czyli ok12 stycznia to dzidzia bedzie miala 3.600kg

Jolcia i tak trzymać hehe - też mam takie podejście i niczego sobie nie żałuje - najwyżej płacz i zgrzytanie zebami bedzie po porodzie - ale podciągne to pod depresje poporodową i wszystko będzie cacy - a mój M jest taki kochany że na pewno mi nie wypomni że mam za duży zwis brzuszny :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mi mój mężulek codziennie znosi do domu jakieś słodycze. A potem jak zostaje sama to wcinam wszystko co widze. Chwilę temu skończyłam jeść smażony chleb i potarty potem ząbkiem czosmku - pycha. A teraz M niesie mleko i będę budyń czekoladowy gotować. Mam do tego domowe maliny od teściowej...

Przysłali mi właśnie stanik do karmienia Canpol 85DD - prawa pierś oki, a lewa za mała.

Dzieki dziewczyny za troske , moj m zienil sie nie do poznania dzisiaj wrocil wczesnie kazal mi sie polozyc spac , bo wiedzial , ze nie spalam dobrze w nocy i zajol sie mala nawet obiadek sobie samiz robili. Mi sie zachcialo pierogow , tylko nie ma kto ich zrobic a mnie stanie dlugie strasznie meczy i konczy sie to juzz niestety bolem krzyza i twardnieciem brzucha, co do garaca to ja mam takie uderzenia, na szczescie zadko.

Cześć
Ja dzisiaj zabrałam się za pierniki, a teraz nie mogę się ruszać:rofl2: jutro tylko lukrowanie i gotowe:tak:
Joasia, mój Szym oczywiście znowu niedomaga. W nocy dostał gorączki ale rano już nie miał, no i standartowo mokry kaszel:confused2:
Agbar77, życzenia z okazji rocznicy:-)
amr16, Malwinka28 witajcie:-)
justys85, Dormark gratuluje wizyt

labamba jak pierniki beda gotowe to poprosze fotke:-)

reklama
Do góry