reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzieki marcoweczki

my po usg

mały waży 801 gram kawał chłopa:tak::tak::tak:

ale niestety z główką jest nie najlepiej:-( komory są powiększone a obwód główki i długość ciemieniowa jest o 4 tygodnie większa od kości udowej i jest to za duża dysproporcja

ale wiecie jak to lekarza to może sugerować... to nic pewnego... trzeba czekać...

pobrali mi dziś CRP i zobaczymy czy nie ma żadnej infekcji

znów czekamy

kochana, ty to dopiero musisz być silna

bądź dobrej myśli i trzymajcie się cieplutko z maluszkiem;-)

kamikaa -super być na swoim, powolutku urządzisz tak, jak będziesz chciała, a już teraz jest super:-D

reklama
Witajcie...pisze się przywitać po weekendowej nieobecności :-) U nas wsio w porządku tfu tfu jakoś brzusio nie boli:tak: Dzis zaczynam wkoncu 22tc ale jak popatrze ze niektóre z was 26 to ciągle jakos w tyle jestem:eek: ale zajrzałam na forum lipcóweczek 2010 i pamiętam jak ja byłam w 6tc wiec jakoś ten czas zleci do marca...a dziś takie piękne słonko ze chyba wynurze się z mojej nory na spacerek:-)

A jeszcze pytanko do was...mam zrobić badanie moczu i tokso...czy tokso robi sie z moczu czy bedą mi krew pobierać ?? Bo nie wiem czy mam czekac w tej przeklętej kolejne czy wystarczy tylko pojemniczek zostawić z cytrynką:-)

Dziewczyny mam pytanie.
Otoz moja mama uprała Karola biała bluze i porobily sie na niej zółte zacieki, ktore nie zeszly po kolejnym praniu.
Powiedzcie, macie jakies sprawdzone specyfiki, po ktorych te zółte nacieki zejdą?

moniSkaBe ja tez mam w salonie brązowe meble i kurz jest na nich co dzień! W dodatku sama je wybrałąm!Ale i tak ścieram raz na tydzień albo rzadiej:)A dodatkowo mam czarny telewizor i czarne kino domowe, z których kurze miał ścierać oczywiście mój M. W sypialni mam super jasne meble, których wogóle można by nie ścioerać, bo kurzu nie widać:)
rybka trzymam kciuki za Twoją didzie

reklama
mnie w przyszłym tygodniu czeka przyjemność z serii - badanie moczu, morfologia krwi no i ukochana glukoza:eek:

w ogóle nie mogłam w nocy spać, bo dziecko buszowało jak szalone,:-) a jak już zasnęłam śniły mi się jakieś takie pierdoły, że masakra:confused2:

powoli rozglądam się za prezentami pod choinkę - z M problemu nie mam,
gra na gitarze, a koledzy z zespołu dali mi cynka, że potrzebuje metronomu elektrycznego, więc prezent z głowy

no ale co kupić reszcie?!? :sorry:- najgorzej zawsze mam z bratem i tatkiem, zawsze dostają albo kosmetyki, albo skarpety

w ogóle nie lubię kupować prezentów facetom - zawsze to albo perfumy, albo, pasek, albo portfel:cool2:

Do góry