reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ello dzieczynki
Mialam napisac ze witam przy sniadanku ale zanim nadrobilam to wchlonelam sniadanko i kawka tylko zostala:tak:
Ja dzis sie tak wyspalam jak nigdy i dlatego chumor lepszy:tak: choc brzuch boli ale nie tak bardzo jak wczoraj wiec mysle pozytywnie:tak:

paula3 to jak juz wypytasz, bede wdzieczna za podpowiedz co to moze byc:-)

ASIAXkurcze, uwazaj na siebie i odpoczywaj:tak: a jak tylko bedziesz mogla to wskocz do nas i daj znac jak sie czujesz;-) bedzie dobrze, trzymaj sie kochana:-)

golanda no tak myslalam, wszyscy mi tak radza, wiesz normalnie to takie psy nie przebywaja w domu ale my go tak do siebie przyzwyczilismy a i sami sie od niego przyzwyczailismy ze teraz ciezko jest:sorry: Juz dawno mial sie przeprowadzic ale nie dajemy rady na razie nawet jak broi:sorry:

ania98765 witaj w klubie, wczoraj tez mnie brzuch bolal caly dzien i dzis nadal boli, mniej troche ale boli:no:

lilka29 twarda jestes:szok: Ja wymieklam, tez sie dobrze czulam ale balam sie zeby sie nie zagalopowac, tylko ze ja mam prace stojaca nie wiem jak ty:tak:

sylwia100 powodzenia na wizycie:-)

Gosia_k23 no wlasnie mam to samo, dzis juz lepiej ale wczoraj masakra, szczegolnie jak sie zasiedzialam to przy wstawaniu nogi mi sie az uginaly a z samochodu ledwo sie wyczolgalam:no:

Klara M no to wyglada na to ze bedziesz miala piekny prezent swiateczny:-) Ja zawsze chcialam do stycznia wytrzymac ale coraz czesciej mysle jakie piekne swieta z okruszkiem by byly:tak:

morka podobno to calkiem normalne ze przy koncowce niektore z nas traca na wadze;-) mniej do zrzucenia:tak:

Beti81 oczywiscie, ja wcale nie zamierzalam trzymac malego z dala od psa tylko chodzi o to ze moj to maly konik raczej jest a nie pies i troche rzy nim roboty, szczegolnie jak gubi siersc:sorry: Wiec nie wiem czy dam rade ale wyglada na to ze bede dawac bo cienko widze ta jego przprowadzke:-D

Gosieekk Popieram:tak: Ja tez stwierdzilam ze jak nie zdazymy to sie swiat nie zawali:-)

aga23 nie jestes sama, ja tez nic nie wiem o mojej szyjce bo tu tez nie badaja:tak: Ale wierze ze jest dobrze i tego sie trzymam:tak:

Dziewczyny dzis bede pierwszy raz grochowke gotowala wiec trzymajcie kciuki zebym miala co na obiad jesc:-D
Milego dzionka

reklama
Lilka29no ja wlasnie nie wiem dokladnie jak to jest z tymn tygodniem dla tatusia. i czy np jesli urodzimy w grudniu to ten urlop tez tatusiowi przysluguje skoro to prawo wchodzi od 1 stycznia 2010r. musze sie kogos podpytac.moze zadzwonie do ksiegowosci u siebie w pracy ale oni nie sa zbytnio wiarygodni;-)

Mąż się pytał ksiegowej w pracy i podobno niewazne jest kiedy urodzisz, tyle ze urlop mozesz wybrac dopiero po 1 stycznia...

lilka29[/B] twarda jestes:szok: Ja wymieklam, tez sie dobrze czulam ale balam sie zeby sie nie zagalopowac, tylko ze ja mam prace stojaca nie wiem jak ty:tak:
Jola przy kompie siedze, na stojąco nie dałabym rady. Jeśli wymiękam to jadę do domu i ewentualnie pracuję z domu, także aż tak twarda nie jestem. Poza tym mam bardzo dobrą atmosferę w pracy.

Mąż się pytał ksiegowej w pracy i podobno niewazne jest kiedy urodzisz, tyle ze urlop mozesz wybrac dopiero po 1 stycznia...
A musi byc wybrany w czasie macierzynskiego czy moze byc wykorzystany jak nasz macierzynski sie skonczy - dla mnie taka opcja bylaby super, bo nasze młode do żłobka pojdzie od wrzesnia a macierzynski skonczy sie duzo wczesniej

Czyli na Zelaznej mam szanse spotkać się z agągsm i golandą ;-).

Dziś mam fazę na żółty ser - wyjadłam już wszystkie plastry...

Czyli na Zelaznej mam szanse spotkać się z agągsm i golandą ;-).

Dziś mam fazę na żółty ser - wyjadłam już wszystkie plastry...

a ktoś bedzie rodzil na czerniakowskiej????

ps. ja żółty ser pochłaniam od począku ciąży w zastraszających ilościach a do tego wszystkie możliwe serki topione i jogurty.ogólnie strasznie nabiałowa się zrobiłam:tak:

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja dziś odebrałam wyniki badań i na szczęście żadnej cukrzycy nie mam troszkę zła morfologia ale podobno nic strasznego.
Trzymam kciuki za babeczki ze skróconymi szyjkami(ODPOCZYWAĆ)i za dzisiejsze wizyty!

Do góry