reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
roksi dobrze, że chociaż to, bo mój Krzyś podzióbał zapiekankę i powiedział dość :-/
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hejka:-)
a ja się cieszę, że niania karmi Piotrka
, bo ją chyba lepiej słucha
Miloku duzo siły ci życzę, prztrzymaj tę przeprowadzkę;-)
a co tu tak cicho
, nie miałam nic do poczytania
a ja się cieszę, że niania karmi Piotrka

a co tu tak cicho

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
hej,
my dziś obiad po polsku - ruskie pierogizrobiłam dosłownie 25 dopóki Misia spała po spacerze. Ignaś wtrynił 5. Dziś został w domu, bo troche ma katar, nie wiem ja tam sie boje tej grypy, zwłaszcza jakby dzieci miały zachorować
![]()
zdrówka dla Ignasia
ja mam zamiar pierogi na niedzielę robić ale chyba ze szpinakiem
i dumam bomam mrozone śliwki ale knedli jakos mi sie chybe nie chce moze wymyślę pierogi ze śliwkami heheh nowośc
tyle chorób bo zimy brak
u mnie dietetycznie filecik z kurczaka i warzywka wszystko na parzemłoda mięsko tylko zjadła
![]()
u nas gulasz z makaronem narobiłam jak dla wojska i mam na dzis heheh
hejka:-)
a ja się cieszę, że niania karmi Piotrka, bo ją chyba lepiej słucha
a co tu tak cicho, nie miałam nic do poczytania
![]()
Ewelina moze jest tak jak u mnie z obcym wsio z nami wybrzydzanie nie duże ale jednak kąbinuje
młoda poszła do przedszkola nie chce mi sie na razie spać moze zaraz kimnę
mają dzis wrózenie świeczkę wzieła czekoladki tez bo była kartka by mamy ciasta upiekły a że ja w pracy wieczorem byłam a w dzień weny brakło to choć czekoladki wzieła
weekend wolny jupii
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Roksi witaj
) myślałam że ja tu sama będe 
uu bidna Maja bez kupki masaże nie pomagaj??
i jak pasta wyszła??
uu bidna Maja bez kupki masaże nie pomagaj??
i jak pasta wyszła??
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-)
U nas też jest cudowanie z jedzeniem, ale zawsze coś jednak zje, więc nie ma tragedii. Kuzynka m ma córeczkę 16 miesięczną, która jest strasznym głodomorkiem - zjada jajecznicę z dwóch jajek, albo 2 parówki na raz i chleb do tego... w ogóle je normalne obiady jak dorosły. I tak sobie ostatnio pomyślałam, że ja już wolę mieć umiarkowanego niejadka chyba ;-)
U nas też jest cudowanie z jedzeniem, ale zawsze coś jednak zje, więc nie ma tragedii. Kuzynka m ma córeczkę 16 miesięczną, która jest strasznym głodomorkiem - zjada jajecznicę z dwóch jajek, albo 2 parówki na raz i chleb do tego... w ogóle je normalne obiady jak dorosły. I tak sobie ostatnio pomyślałam, że ja już wolę mieć umiarkowanego niejadka chyba ;-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hello :-)
wow jaki apetyt to małą spora musi być
mój własnie pałaszuje śniadanko wpierw zjadł tylko ogórka zielonego pokrojonego w słupki hehhe a teraz zjada kanapki cały talerzyk tylko ze szynkę sobie zdjął ale kanapki zjadł starczy mu
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No, tłusta jestwow jaki apetyt to małą spora musi być