reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka:-)

a ja się cieszę, że niania karmi Piotrka:zawstydzona/y:, bo ją chyba lepiej słucha:eek:

Miloku duzo siły ci życzę, prztrzymaj tę przeprowadzkę;-)

a co tu tak cicho:confused2:, nie miałam nic do poczytania:sorry:

hej,
my dziś obiad po polsku - ruskie pierogi:-D zrobiłam dosłownie 25 dopóki Misia spała po spacerze. Ignaś wtrynił 5. Dziś został w domu, bo troche ma katar, nie wiem ja tam sie boje tej grypy, zwłaszcza jakby dzieci miały zachorować:eek:

zdrówka dla Ignasia
ja mam zamiar pierogi na niedzielę robić ale chyba ze szpinakiem
i dumam bomam mrozone śliwki ale knedli jakos mi sie chybe nie chce moze wymyślę pierogi ze śliwkami heheh nowośc
tyle chorób bo zimy brak

u mnie dietetycznie filecik z kurczaka i warzywka wszystko na parze:tak: młoda mięsko tylko zjadła:confused2:

u nas gulasz z makaronem narobiłam jak dla wojska i mam na dzis heheh

hejka:-)

a ja się cieszę, że niania karmi Piotrka:zawstydzona/y:, bo ją chyba lepiej słucha:eek:

Miloku duzo siły ci życzę, prztrzymaj tę przeprowadzkę;-)

a co tu tak cicho:confused2:, nie miałam nic do poczytania:sorry:

Ewelina moze jest tak jak u mnie z obcym wsio z nami wybrzydzanie nie duże ale jednak kąbinuje

młoda poszła do przedszkola nie chce mi sie na razie spać moze zaraz kimnę
mają dzis wrózenie świeczkę wzieła czekoladki tez bo była kartka by mamy ciasta upiekły a że ja w pracy wieczorem byłam a w dzień weny brakło to choć czekoladki wzieła
weekend wolny jupii

hej
Majka nie zrobiła kupska od poniedziałku:-(

Ewelina chyba zadowolona jesteś z niani:confused: miałaś ją z polecenia czy z ogłoszenia:confused:
Magda nic się nie przejmuj tymi obiadami moja też cyrkuje:tak: najważniejsze by dzieci nie traciły na wadze:tak:

Hello :-)

U nas też jest cudowanie z jedzeniem, ale zawsze coś jednak zje, więc nie ma tragedii. Kuzynka m ma córeczkę 16 miesięczną, która jest strasznym głodomorkiem - zjada jajecznicę z dwóch jajek, albo 2 parówki na raz i chleb do tego... w ogóle je normalne obiady jak dorosły. I tak sobie ostatnio pomyślałam, że ja już wolę mieć umiarkowanego niejadka chyba ;-)

Hello :-)

U nas też jest cudowanie z jedzeniem, ale zawsze coś jednak zje, więc nie ma tragedii. Kuzynka m ma córeczkę 16 miesięczną, która jest strasznym głodomorkiem - zjada jajecznicę z dwóch jajek, albo 2 parówki na raz i chleb do tego... w ogóle je normalne obiady jak dorosły. I tak sobie ostatnio pomyślałam, że ja już wolę mieć umiarkowanego niejadka chyba ;-)

wow jaki apetyt to małą spora musi być
mój własnie pałaszuje śniadanko wpierw zjadł tylko ogórka zielonego pokrojonego w słupki hehhe a teraz zjada kanapki cały talerzyk tylko ze szynkę sobie zdjął ale kanapki zjadł starczy mu

reklama
Do góry