reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Hej Mamuśki,

zaraz mam korepetycje, więc tylko na chwilkę bez czytania Was.
Zośka w nocy pobiła rekord wiercenia się. Już w takie miejsca wkładała stópki, że aż się zdziwiłam. Wychodzi na to, że macicę to mam chyba dookoła tułowia;-)

Później Was poczytam kochane. Trzymam kciuki za wizyty, jeśli są.

Buziolki!!

reklama
Witam Lutoweczki:-)
Ja dzisiaj hmm, wyspana...niech i tak bedzie;-):-D Juz od rana zaczelam Sad i Urzad Gm. i poczte odwiedzac i normalnie sie tak zmeczylam, ze hej:szok::no:bardziej chyba psychicznie niz fizycznie, bo musze sie produkowac z niemieckim:-D:-D No ale OK - zalatwilam wszystko co trzeba. Z mieszkankiem jeszcze niewiem co i jak, bo oczywiscie "kupe" papierow trzeba doniesc, bo to jest to co niemcy lubia najbardziej:wściekła/y::-D Ksero tego i tamtego - masakra:wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze dzisiaj jakiegos goscia w krawaciku "opiorkalam", bo przechodzilam nie po pasach:szok:a on trabi:wściekła/y:Pokazalam na brzuch i sie dre : "zwariowal pan???!!!"
i... mnie przeprosil:-D:-D:szok:No...:-D
Dzieki Dziewczynki za wsparcie psychiczne i wogole:-);-)
Agab ja niewiem czy dobrze doradze, ale po tygodniu chyba te glitery same znikaja - przynajmniej tak u mnie bylo. Jak sie zalogowalam na ich stronie i zrobilam ponownie tekst to mam go do dzisiaj:tak:

a ja się zbieram i będę lecieć na ćwiczenia:confused2: jutro wykłady ale pójdę tylko na niemiecki, potem przewozimy graty powolutku do nowego domku:biggrin2: a ja tak do końca mężczyznom nie ufam nie uważają, a mam sporo ładnej zastawy i szkła, więc wolę dopilnować niż potem płakać:biggrin2: Miłego popołudnia i wieczorka i poranka Wam życzę:-)a najlepiej to od razu cały weekend:-D

Witam Lutoweczki:-)
Agab ja niewiem czy dobrze doradze, ale po tygodniu chyba te glitery same znikaja - przynajmniej tak u mnie bylo. Jak sie zalogowalam na ich stronie i zrobilam ponownie tekst to mam go do dzisiaj:tak:

Ja zrobiłam napis na gliterach, zapisałam sobie na kompie jako gif i wgrałam z dysku.;-) Nic mi nie znika, cały czas jest taki, jak ba być :-D

a ty musisz nas tu tak straszyc ??? :szok:
Eeeee........nie chciałam straszyć:no: Ale informacja mnie zszokowała i dała dowód, że naprawdę trzeba bardziej ufać sobie niż położnym w szpitalu, co to niby więcej powinny wiedzieć niż my na temat porodu:eek: Zresztą moja znajoma miała podobnie - na Izbie Przyjęć mówiła że już rodzi, a one na to że na pewno nie (bo się z bólu nie zwijała), ale tak nalegała, ze w końcu jedna położna z łaski zajrzała miedzy nogi a tam już główka:szok: Szybko ją wzięły na łóżko, trzy parcia i było po wszystkim:szok: Pocieszające w tej historii było to, że ona mówiła że te skurcze wcale jej tak nie bolały i generalnie takiego porodu każdemu życzy. Może dlatego położne nie dowierzały, że można juz rodzić. Bo też od pierwszych skurczy niewiele czasu jej minęło.

Eeeee........nie chciałam straszyć:no: Ale informacja mnie zszokowała i dała dowód, że naprawdę trzeba bardziej ufać sobie niż położnym w szpitalu, co to niby więcej powinny wiedzieć niż my na temat porodu:eek: Zresztą moja znajoma miała podobnie - na Izbie Przyjęć mówiła że już rodzi, a one na to że na pewno nie (bo się z bólu nie zwijała), ale tak nalegała, ze w końcu jedna położna z łaski zajrzała miedzy nogi a tam już główka:szok: Szybko ją wzięły na łóżko, trzy parcia i było po wszystkim:szok: Pocieszające w tej historii było to, że ona mówiła że te skurcze wcale jej tak nie bolały i generalnie takiego porodu każdemu życzy. Może dlatego położne nie dowierzały, że można juz rodzić. Bo też od pierwszych skurczy niewiele czasu jej minęło.

ja też chce 3 parcia i koniec:-D no może nie na izbie przyjęć, ale też tak szybko:-)

reklama
Do góry