reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

A ja nie wiem jak wy to robicie że wam śpią dzieciaczki. Miłosz po kąpieli wstał po 20 i do tej pory nie śpi.Tylko się drze i śpiący jest a nie chce zasnąć. A ja z choroby padam i z niewyspania.

reklama
Ja tez podziwiam pracujące mamusie :tak::tak::tak: Ja nie pracuje a ostatnio nie miałam czasu poczytac forum,trudno mi się ostatnio zorganizować

maltanka ten twój pierwszy suwaczek mnie mobilizuje ale i przeraża trochę:-):tak: Jak to szybko leci:rofl2:

No i dziewczyny ja osoba mdlejąca na widok igły muszę dawac tatowi zastrzyki do brzucha:szok::no: Dzisiaj był pierwszy jeszcze 27 bo mój tato od wczoraj jest w domu tylko jedna noga w gipsie na drugiej opatrunek i nakaz leżenia.Cały miesiac jeszcze:-( minimum

Witajcie
Niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie :D BO ja o Was tak i tęskno mi. Puki co nie mam czasu tutaj siedzieć, nadal piszę pracę magisterską sobie i mężowi, a końca nie widać. Pracy puki co nie szukam do puki się nie obronię. Maksiu super się rozwija, tylko malutko przybiera na wadze. Waży dalej 10 kg. Juz od ok. 3 miesięcy waga stoi.

Ardzesh Bardzo cieszę się, że zadzwoniłaś do mnie było mi bardzo miło :) Szkoda, ze dzień wcześniej nie dałaś znać, to bym nie odwiozła Maksia do żłobka i spotkałabym się z Tobą.

habciu jak byśmy mogły zapomnieć . Dzisiaj od rana myślałam co u was? No i też z podziwem chylę czoła

Ja mam tak samo. Jak się wybiję to mi trudno wrócić na forum. Nie mam kiedy poczytać co piszecie i jak wejdę na BB to jestem tak wybita, że w końcu nic nie piszę.

Habciu, a wiesz, że ostatnio myślałam o Tobie. Nawet nie wiedziałam, że już nie pracujesz.

golimku nie musisz od razu pisać na temat który jest poruszany tylko napisz co u was i tak w ogóle ,że żyjesz i masz się dobrze

ardzesh misię podobasz w tej pierwszej

mary trzymaj się .Zdrówka dla taty

Dziewczyny nie wiem jak wy to robicie,ze godzicie ze soba dom,prace,szkole i wychowanie malenstwa-szczerze podziwiam J

oj ja też nie wiem:no: i podziwiam te którym się to udaje.

maltanka ten twój pierwszy suwaczek mnie mobilizuje ale i przeraża trochę:-):tak: Jak to szybko leci:rofl2:

:-):-):-) mnie też. tylko jak tu z takim małym rozrabiaką zdążyć na czas.

mary
zdrówka dla Taty

Jolek, żyję i mam się nieźle kochana:-):-):-)

Ja tak nie w temacie. Czy któraś z Was może spodziewa się już następnego dziecka? albo wkrótce planuje się zaciążyć? Ja się ciągle łapię na tym, że chciałabym mieć trzecie...ale wiem przez najbliższe 2-3 lata nie da rady, no ale bym chciała. Chyba oszalałam:szok:

Ja nie planuję na razie i chyba skończę na jednym.
A ja z innej beczki.Załamałam się normalnie weszłam na forum sierpniówek.A tam dzieci nie które nie mają jeszcze 4mc a matki podają dzieciom takie pożywienie że się nie mieści w głowie.I że słoiczki u nich po 4mc znaczą że można dawać w 4mc albo w 3mc. A wiadomo że znaczy że w 5mc. Ale tu pustki.

Ostatnia edycja:
jolek, jestem jestem - w milionie miejsc na raz :-( fizycznie i psychicznie...

w temacie pracy to tez czasem mam ochote rzucic to wszystko w cholere, bo ciezko jest pogodzic prace, dziecko, dom i jeszcze jakies szczątki życia towarzyskiego. ale potem przypominam sobie jak tesknilam za praca na macierzynskim. teraz w pracy tesknie czasem za macierzynskim. ehhh jakie to wszystko popieprz....
habcia mam nadzieje, ze teraz nadrobisz wszystko i bedzie dobrze :-)
golimek, ja też mysle o kolejnym :-) chcialabym juz za chwile, ale pewnie poczekam jeszcze z 2 lata.

a ja wam podpowiem ,że jak macie dosyć pracy to czas starać się o następne .Dacie radę a dzieci w małej różnicy wiekowej rewelacyjnie się wychowuje.

reklama
Do góry