reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Oj Habcia, buziak i juz sie nie denerwuj, bo facet nie jest tego wart, a Ty mu jeszcze udowodnisz, ze sobie swietnie poradzisz i niedlugo bedziesz miala juz to za soba.:tak:

reklama
Ja do pracy pójdę pewnie jak Miłosz będzie miał 2 latka. A teraz jest straszny, znowu marudzi i wyje. A jeszcze lepsze dzisiaj jak stał w kojcu to się puścił i stał chwilkę a potem usiadł na kolanach. Bo często puszcza się jedną ręką.

Słyszeliście o większej bzdurze?:tak: Że pierwszy pokarm dziecku można podać jak waży więcej niż 6kg. I że kleik lub kaszkę jedna osoba wprowadzi jak dziecko będzie mało jadło mleka np.220ml mleka i będzie głodne nadal.I da kaszki jak będzie jadło dziecko jak to napisała co mniej niż 3h.A jak się poda za wcześnie kleik lub kasze to dziecko w nocy będzie cierpiało.Moje panie my lutówki jesteśmy nie do rozwinięte na to wychodzi.:-)Tak jej pediatra powiedziała bo mała miała zaparcia. A jej dziecko ma 3mc i 1 tydz.

Ostatnia edycja:
golimek pieknie powiedziane:tak:

Ja o to dzielenie milosci sie nie boje , natomiast czuje ze nie jestem gotowa na kolejna ciaze tak szybko , niby chcialabym ale przeciez ja nie pracuje moj M mi pomaga a ja nie daje rady , jak bym dala z drugim:confused2: mam nadzieje ze to minie bo dzieci to taki piekny dar :tak:

Mamusie pracujece podziwiam podziwiam naprawde jestescie dzielne babki

Habcia trzymam kciuki za Twoja prace :tak:

Ja o to dzielenie milosci sie nie boje , natomiast czuje ze nie jestem gotowa na kolejna ciaze tak szybko , niby chcialabym ale przeciez ja nie pracuje moj M mi pomaga a ja nie daje rady , jak bym dala z drugim:confused2: mam nadzieje ze to minie bo dzieci to taki piekny dar :tak:

ana dokładnie. mnie też wstrzymuje ten brak pracy, no i ja nie jestem gotowa do kolejnego porodu, bo ciąża to ok.

Hej.

W jakiś dołek wpadłam ostatnio.:-(

Familja wyszła z choróbsk, trzymamy się.:tak:Na szczęście nie dopadło nas nic poważniejszego.

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzymy:tak:. Za Julianka trzymamy szczególne kciuki.:tak:

Jeśli któraś z was używa kaszek z Nestle to tutaj jest fajna promocja Promocja - Misiowy domek

hej Justa, nie znam szczegółow dołka, ale w sumie taka pora roku chyba, że sprzyja lekkim dolinkom. Trzymaj sie i przesyłam słoneczka troche (w poznaniu nawet go troche ostatnio jest).
dzieki za info o kaszkach - w sumie kupuje tylko nestle (zwlaszcza tą w kartoniku pszenno-owsianą ze śliwką, czy jakos tak :-) ) wiec chetnie skorzystam z zabawek :-)

reklama
Do góry