reklama
agi0506
Fanka BB :)
Ja do pracy pójdę pewnie jak Miłosz będzie miał 2 latka. A teraz jest straszny, znowu marudzi i wyje. A jeszcze lepsze dzisiaj jak stał w kojcu to się puścił i stał chwilkę a potem usiadł na kolanach. Bo często puszcza się jedną ręką.
Słyszeliście o większej bzdurze?
Że pierwszy pokarm dziecku można podać jak waży więcej niż 6kg. I że kleik lub kaszkę jedna osoba wprowadzi jak dziecko będzie mało jadło mleka np.220ml mleka i będzie głodne nadal.I da kaszki jak będzie jadło dziecko jak to napisała co mniej niż 3h.A jak się poda za wcześnie kleik lub kasze to dziecko w nocy będzie cierpiało.Moje panie my lutówki jesteśmy nie do rozwinięte na to wychodzi.:-)Tak jej pediatra powiedziała bo mała miała zaparcia. A jej dziecko ma 3mc i 1 tydz.
Słyszeliście o większej bzdurze?

Ostatnia edycja:
grzeczny to jest jak śpi i go pod kołdrą nie widać;-)skręcone :-):-):-) rozbawiłaś mnie, a co on ma skręconego, toż to cud, miód i malina chłopak![]()
ana545
Mama Gabrysia
golimek pieknie powiedziane
Ja o to dzielenie milosci sie nie boje , natomiast czuje ze nie jestem gotowa na kolejna ciaze tak szybko , niby chcialabym ale przeciez ja nie pracuje moj M mi pomaga a ja nie daje rady , jak bym dala z drugim
mam nadzieje ze to minie bo dzieci to taki piekny dar 
Mamusie pracujece podziwiam podziwiam naprawde jestescie dzielne babki
Habcia trzymam kciuki za Twoja prace

Ja o to dzielenie milosci sie nie boje , natomiast czuje ze nie jestem gotowa na kolejna ciaze tak szybko , niby chcialabym ale przeciez ja nie pracuje moj M mi pomaga a ja nie daje rady , jak bym dala z drugim

Mamusie pracujece podziwiam podziwiam naprawde jestescie dzielne babki
Habcia trzymam kciuki za Twoja prace

maltanka
Fanka BB :)
Ja o to dzielenie milosci sie nie boje , natomiast czuje ze nie jestem gotowa na kolejna ciaze tak szybko , niby chcialabym ale przeciez ja nie pracuje moj M mi pomaga a ja nie daje rady , jak bym dala z drugimmam nadzieje ze to minie bo dzieci to taki piekny dar
![]()
ana dokładnie. mnie też wstrzymuje ten brak pracy, no i ja nie jestem gotowa do kolejnego porodu, bo ciąża to ok.
Hej.
W jakiś dołek wpadłam ostatnio.:-(
Familja wyszła z choróbsk, trzymamy się.
Na szczęście nie dopadło nas nic poważniejszego.
Wszystkim chorowitkom zdrówka życzymy
. Za Julianka trzymamy szczególne kciuki.
Jeśli któraś z was używa kaszek z Nestle to tutaj jest fajna promocja Promocja - Misiowy domek
W jakiś dołek wpadłam ostatnio.:-(
Familja wyszła z choróbsk, trzymamy się.

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzymy

Jeśli któraś z was używa kaszek z Nestle to tutaj jest fajna promocja Promocja - Misiowy domek
hej Justa, nie znam szczegółow dołka, ale w sumie taka pora roku chyba, że sprzyja lekkim dolinkom. Trzymaj sie i przesyłam słoneczka troche (w poznaniu nawet go troche ostatnio jest).
dzieki za info o kaszkach - w sumie kupuje tylko nestle (zwlaszcza tą w kartoniku pszenno-owsianą ze śliwką, czy jakos tak :-) ) wiec chetnie skorzystam z zabawek :-)
dzieki za info o kaszkach - w sumie kupuje tylko nestle (zwlaszcza tą w kartoniku pszenno-owsianą ze śliwką, czy jakos tak :-) ) wiec chetnie skorzystam z zabawek :-)
reklama