dzisiaj jak dawałam cyca Nikodemowi tak mnie naszło ,że Kamil był taki mały ,a ja już miałam w brzuszku Ercia. W tamtych czasach ciężko było z pampersami ,z mlekiem ,z kaszkami . Człowiek jednak sobie poradził. Miałam dwójkę maluchów ,budowę domu na głowie . Teraz sobię myślę , że szkoda ,że nie mogę już mieć więcej dzieci ,bo tak jak napisała golimek ta miłość jednak się mnoży ,a też miałam obawy .Kocham każdego mojego chłopa ale ,każdego inną miłością
reklama
jolek jak przeczytałam Twojego posta, to łzy mi w oczach stanęły, takie ciepło z niego bije. Jak ja bym chciała znów być w ciąży i za kilka miesięcy właśnie mnożyć tę miłość. I choć chwilami padam na twarz, to wiem że gdyby finanse pozwoliły to chciałabym mieć 3 lub 4 dzieci 

maltanka
Fanka BB :)
witajcie my dzisiaj w domku się nudzimy, młody nadal zakatarzony.
nastawiłam sobie pranie, zaraz młodemu zrobię mleko i położę go spać.
oglądam DD TVN i właśnie powiedzieli, że na święta najprawdopodobniej nie będzie śniegu
Jolek ładnie to napisałaś, aż mnie znowu naszło, ech.....
Agniesia no właśnie te finanse, a Ty pracujesz, jesteś na urlopie? bo u nas to niestety, ale tylko jedna wypłata.
megusek co Ty taka zaganiana?
Justyś co się stało, że Ty doła załapałaś:-(
dla Ciebie trochę słoneczka
nastawiłam sobie pranie, zaraz młodemu zrobię mleko i położę go spać.
oglądam DD TVN i właśnie powiedzieli, że na święta najprawdopodobniej nie będzie śniegu

Jolek ładnie to napisałaś, aż mnie znowu naszło, ech.....
Agniesia no właśnie te finanse, a Ty pracujesz, jesteś na urlopie? bo u nas to niestety, ale tylko jedna wypłata.
megusek co Ty taka zaganiana?
Justyś co się stało, że Ty doła załapałaś:-(
dla Ciebie trochę słoneczka
Załączniki
pogoda z lekka depresyjnie działa na nas wszystkich, ale nie dajemy się. trzeba sie cieszyc na swieta i z tego że to będą 1-sze święta naszych pociech, a tak na poważnie to już 1-szy grudzień dziś jeszcze 23 dni i Wigilia Hurra
no ja już sie nie moge doczekać swiąt z moim małym świrkiem :-) juz widze ten szał na lampki i bombki, oblizywanie sie po karpiu i radoche rodzinki ze szkraba plączacego sie pod nogami - u mnie w rodzinie to pierwsze dziecko. I ta radosc na śnieg - u moich rodziców zawsze jest go pełno w zimie :-) elunia, ale sie rozmarzyłam :-)
reklama
ja własnie tak spojrzalam w telefon że to juz grudzien i wlaczyl mi sie nastroj świąteczny...
marta nie mam pomyslu na prezent dla malej ma tyle zabawek i wiem ze od babc i chrzestnych tez dostanie a u nas teraz z kasa troszke kicha bo ja nie pracuje wiec mysle ze nie koniecznie bede prezent jej kupowac i tak nie rozumie jeszcze tego wszystkiego a na co dzien wydaje na nia naprawde duzo wiec nie czuje sie z tego powodu winna i tak pod choinka bedzie dla niej mnostwo prezentow...
marta nie mam pomyslu na prezent dla malej ma tyle zabawek i wiem ze od babc i chrzestnych tez dostanie a u nas teraz z kasa troszke kicha bo ja nie pracuje wiec mysle ze nie koniecznie bede prezent jej kupowac i tak nie rozumie jeszcze tego wszystkiego a na co dzien wydaje na nia naprawde duzo wiec nie czuje sie z tego powodu winna i tak pod choinka bedzie dla niej mnostwo prezentow...