reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zgadzam się z toba Elu. Wydaje się mnóstwo piniążków na nasze szkraby. Hmm my pomyśleliśmy z rodziną żeby złożyć się na jeden duzy prezent.

reklama
ja tez najpierw chcialam jeden prezent ale nie moglam calej famili zebrac...ciezko to im idzie wiec wiem ze od mojej mamy garnuszek dostanie od drugiej babci jakies baczki z kulkami latajacymi...od chrzestbnej kuca pony dzidziusia chyba siostrzenica wybierała(6 lat), wiec ja juz nie bede jej kupowala nastepnych zabawek. a prezent zbiorowy zaproponuje na roczek tzn. spacerowke bym chciala.

Święta Święta:-) zaraz zaczną w radiu non stop puszczać Last Christmas;-) też już się nie mogę doczekać świąt, choinki, prezentów. i ciągle myślę, gdzie postawić w tym roku choinkę, żeby łobuziak nie zwalił jej na siebie:confused2:

Też nie mogę doczekać się Świąt:-) U nas co roku jest duża żywa choinka, taka tradycja:-) Co roku organizujemy wielką Wigilię jest nas nieraz 16osób:-) Od tamtego roku doszły 2 osoby a tak to 4 nowe w rodzinie. Wczoraj dowiedziałam się że mój kuzyn będzie miał dziecko za rok, więc 5 malców w przeciągu 2 lat w rodzinie przybędzie:-D
A co do prezentów. Garnuszek dzisiaj dostanie:-) Dostanie też tego miśka co mówi. A pod choinkę stoliczek fisher price a reszty nie wiem bo mam duzą rodzinkę. I jak liczymy co roku zdarza się pod choinką że razem jest prezentów dla wszystkich nawet 40.

Uznacie mnie za wariatke ,ale my mamy juz choinke:-pW. sie uparl bo u nigo w pracy wszyscy anglicy juz od dawna mieli,wiec drzewko juz u nas stoi Maly od czasu do czasu ciagnie za bombki,ale nie ma tragedii,myslalam,ze bedzie gorzej:tak:

-j- nie smutaj sie:-);-):-)
agniesia tobie najbardziej kibicuje nastepnego dzidziusia:tak:pamietaj,ze cuda sie zdarzaja,wiec moze uda sie naturalnie i tego ci z calego serducha zycze:-)

mysia, wariatko ;-) nie dość, ze masz juz choinke to jeszcze ubrana :szok::szok::szok: jesteś na pewno pierwsza na BB z ubraną choinką :-) to sie nazywa wczuwanie w nastrój świąt :-)

reklama
Do góry