reklama
ja tez najpierw chcialam jeden prezent ale nie moglam calej famili zebrac...ciezko to im idzie wiec wiem ze od mojej mamy garnuszek dostanie od drugiej babci jakies baczki z kulkami latajacymi...od chrzestbnej kuca pony dzidziusia chyba siostrzenica wybierała(6 lat), wiec ja juz nie bede jej kupowala nastepnych zabawek. a prezent zbiorowy zaproponuje na roczek tzn. spacerowke bym chciala.
i ciągle myślę, gdzie postawić w tym roku choinkę, żeby łobuziak nie zwalił jej na siebie![]()
chyba najlepiej podwiesic do sufitu ;-)
szczęśliwa1
Fanka BB :)
całkiem niezły pomysłchyba najlepiej podwiesic do sufitu ;-)

agi0506
Też nie mogę doczekać się Świąt:-) U nas co roku jest duża żywa choinka, taka tradycja:-) Co roku organizujemy wielką Wigilię jest nas nieraz 16osób:-) Od tamtego roku doszły 2 osoby a tak to 4 nowe w rodzinie. Wczoraj dowiedziałam się że mój kuzyn będzie miał dziecko za rok, więc 5 malców w przeciągu 2 lat w rodzinie przybędzie
A co do prezentów. Garnuszek dzisiaj dostanie:-) Dostanie też tego miśka co mówi. A pod choinkę stoliczek fisher price a reszty nie wiem bo mam duzą rodzinkę. I jak liczymy co roku zdarza się pod choinką że razem jest prezentów dla wszystkich nawet 40.

A co do prezentów. Garnuszek dzisiaj dostanie:-) Dostanie też tego miśka co mówi. A pod choinkę stoliczek fisher price a reszty nie wiem bo mam duzą rodzinkę. I jak liczymy co roku zdarza się pod choinką że razem jest prezentów dla wszystkich nawet 40.
Uznacie mnie za wariatke ,ale my mamy juz choinke
W. sie uparl bo u nigo w pracy wszyscy anglicy juz od dawna mieli,wiec drzewko juz u nas stoi Maly od czasu do czasu ciagnie za bombki,ale nie ma tragedii,myslalam,ze bedzie gorzej
-j- nie smutaj sie:-);-):-)
agniesia tobie najbardziej kibicuje nastepnego dzidziusia
pamietaj,ze cuda sie zdarzaja,wiec moze uda sie naturalnie i tego ci z calego serducha zycze:-)

-j- nie smutaj sie:-);-):-)
agniesia tobie najbardziej kibicuje nastepnego dzidziusia

reklama
agi0506
Zgadzam się:-)mysia, wariatko ;-) nie dość, ze masz juz choinke to jeszcze ubranajesteś na pewno pierwsza na BB z ubraną choinką :-) to sie nazywa wczuwanie w nastrój świąt :-)